![]() |
|
Far sensörünü nasıl aktive ederim? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Thomassee ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Thomassee
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2013 Saat 23:32 |
Arkadaşlar akünün başlarını sökmüştüm. Şimdi far sensörü çalışmıyor Galiba aküyü sökünce gitti. Ben bunu nasıl çalıştırabilirim tekrar?? Şu an deneyemiyorum ama yağmurda aynı galiba. |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Far sensörlü 206ım olmadı ama itinyla tüm bilgileri mevcut :d
Kontak açıkken sinyal kolunun ucuna basılı tutun zatn bip diye ötecek ekran da yazacaktır. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Kontağı yarım aç sadece akü lambası yansın, sonra sinyal koluna basılı tuttuğunda açılacaktır.
|
|
![]() |
|
Thomassee ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Thomassee
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Saolun denedim oldu. Yalnız merak ettiğim mesela aktifleşti bi daha yapınca kapanıyor mu?? Bir de yağmur sensörünü deneyemiyorum ama onda kenarda basma tuşu yok tuşa basılmıyor. Acaba onu nasıl aktive edebilirim? Teşekkürler. |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Evet tekrar yaaparasın deaktif olur. Yağmur için galiba auto konumuna almanız gerekiyor. Silecek fasılasının orda auto olması lazım. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |