![]() |
|
izmitteki arkadaşlar yardım... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
nevce ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2013 Saat 21:00 |
|
arkadaşlar sonunda izmite geldim fakat gelirken ekzoz patladı ve lpg ayarıda yaptıracam tanıdık ustalarınız vardır muhakkak ve malum bir yer bilmiyorum lütfen yardım..
|
||
2005 307 1.6 atiker xt
namı değer AT:) |
||
![]() |
||
emr_41_175 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emr_41_175
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
usta ben izmitte egzozcuyum kuruçeşme ışıklar dediğin zaman gösterirler küçük bi sanayi var orda lastikçiler falan ben en köşedeki dükkandayım kahraman çelik yazıyo tabelada asıl işimiz demircilik egsozda yapıyoruz 5 yıldır fakat yarın şantiyedeyim akşam 7 den sonra gelirsen yardımcı olmaya çalışırım gaz ayarına gelince onu anca sanayide yaptırırsın outlet center ın karşısı gölcük yolunda atikere bakan 3 yer var orda
Düzenleyen Serkan - 09 Eylül 2013 Saat 23:01 |
||
Katıra "baban kim?"demişler,"dayım attır"demiş.
|
||
![]() |
||
nevce ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hocam senın iş teli nedir bende 7den sonra musaitim ne kadara mal olur? hepsi değişecek komple
|
||
2005 307 1.6 atiker xt
namı değer AT:) |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |