![]() |
|
206 CC 2.0 Benzinli Yakıt Tüketimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||||
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2013 Saat 21:14 |
|||||
Arkadaşlar aracım 2002 model peugeot 206 CC 2.0 Benzinli ısparta aydın arası yola çıktım ve aracıma 170.00TL benzin aldım benzin 4.98TL 600 KM kadar yol yaptım şehir içi şehir dışı dahil ortalama hızım 90/110km aracım yakıt değeri nasıl sizce? ayrıca araçta 4 kişi ve bagaj dolu ve çoğu zamanda üstü açık bir şekilde yol aldık.... yani 600 km de toplan aracıma 170 TL benzin aldım bu değerler 2.0 benzinli araç için nasıl?
|
||||||
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
||||||
![]() |
||||||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
yanlışın var dostum açıklama yapayım sana hemen araban 2.0 ona göre veriler asagıda yer alıyor
600 km gittim diyorsun degil mi? 8,6 x 6 = 51.6 lt eder bu da pejo 206 nın litre hacminden yani bir depodan fazla eder :) yanlıslık burda baslıyor zaten.. hadi alsa depo okadar benzini devam edelim hesaba.. kac para dedin litresine 4,98 mi tamam. 51.6 lt x 4,98tl = 257 TL ediyor. hesaplamalarda yanlış bir yer varsa düzeltebilirsin :) |
||||||
![]() |
||||||
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
şöyle diyeyim 100 TL bir benzin aldım üzerine dönerken 70.00 TL benzin aldım bunları yaparken depo boştu yani benzin ışığı yeni yanmıştı boşalana kadarda almadım ışık yeni yandığında ben hemen alırım şimdi işık yandı yani ilk benzini aldığımki haline geri döndü diğer türden benzin 5.00 Tl litresi olduğuna göre 170.00 TL benzin 34 lt eder kat ettiğim yol 600 km benzin lt fiyatı 4.99 100 km ortalama 5.6 lt benzin yakmış olurum 1 km de araç 280 kuruş yakmış demek oluyor..;)
![]() ![]() ![]() Düzenleyen TuNeR_32 - 09 Eylül 2013 Saat 00:18 |
||||||
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |