![]() |
|
hayal kırıklığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emr_41_175 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emr_41_175
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2013 Saat 19:29 |
öncelikle merhaba bügün hava güzel diye biraz arabamla ilgileniyim dedim bütün orjinal kolonları söktüm ön kapıdakiler patlaktı,zaten arkalardan biride hiç çalışmıyodu arkaları iptal ettim önlere 2 tane kenwood aldım 16 cm 170w max 35w rms ama umduğum sesi ve bası alamadım markaya fazla güvendim galiba ama üzerindeki teyp orjinal kasetçalar ,teypmi yetersiz acaba
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
teyipten kaynaklanabilir. birde ses çıkışının hepsini ön kolonlara verdiniz değilmi. bir kısmını arkaya vermişseniz haliyle önlerden daha az ses çıkacaktır.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ön arka sağ sol ayarında siz sesi ayarlardan öne doğru çektiğinizde sadece arkalar kısılır. Bu önlere artı bir güç getirmez çıkışlar sabittir.
Teybinizin çıkışı 20w rms den daha azdır. Buna akü-kablolar-teybin eskilğini eklediğinizde teybin çıkış gücü 10w rms e kadar geriler. Orjinal teyp ile alabileceğiniz ses yeni hoparlörle biraz berraklaşır ama tam bir değşim olmaz. İyi bir ses için uygun olması açısından teybi dğeiştirebilir yad a amfi ve tesisat ile güçlendirme yapabilrinsiz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |