![]() |
|
Spor ve Abartı Durmayan Egsoz Nikelanjı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
By_Akademisyen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mart 2013 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı By_Akademisyen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2013 Saat 15:22 |
Merhaba Arkadaşlar,
2006 Model Peugeot 206 XDesign aracıma egsoz borusu yani egsoz nikelanjı diye geçiyor sanırım ismi ondan almak istiyorum. Diğer egsozun ucu bıraz kararmıs gibi biraz daha spor ve orjinalliğini bozmayacak egsoz arıyorum aracıma uyumlu. Bu konularda pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim. Önerebileceğiniz hangileri var? |
|
''Life is better without fear ''
|
|
![]() |
|
gokha_nn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bi cok aksesuarcida ve eksozcuda bulunan bi eksoz kafasi alip su ankinin uzerine takicikasin oldu bitii 50 liraya olay tamamdir
|
|
Siz Uğraşın Jantla Yayla bu çocuk gazlıyor GTİ'la :)
Peugeot 106 GTI (2000) Black Edition |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Ben de bakiniyorum bu uclardan. 308'de kullanilan bir ornek bulamadim. Nasil durdugunu bir gorsem direk alacagim.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Ben kendım kullanıyorum 206 da gayette güzel duruyor ayrı bir hava katıyor yanlız iç kısmı kararmış bır ara değiştirmeyi dusunuyorum orjınal egzozu kesebılıyorlar duruma göre aksesuarcılardan değilde egzozculardan alıp dırek montajını yaptırırsanız daha guzel olur hem hepsını koyarak denersınız ıçınıze sınenı almış olursunuz böylelıkle...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |