![]() |
|
80 km yolu 6 saatte gitme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Moda0797 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2013 Saat 23:25 |
araba gaz yemiyor zar zor 1.2 vitesle ustaya zor düştüm bujilerde bi skıntı varmış eyv degiştik normale döndü fakat 15 20 km yapınca aynı hata geri geldi rampayı 1 çıkıp motoru sogutmak için 2 saat bekledgim anlar varmı bi bilgisi olan nedir bu neyden kaynaklanır başına böyle bi sorun gelenler?
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
detay vermelisin araç km si motor tipi lpg var mı vbvbvb
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
:)
BUJİ KURUM YAPMASI DENİR AYNI OLAY BİZİM BAŞIMIZA GELDİ İTALYAN DİJİTAL KADRAN TİPOYLA ARABA 3000 DEVİRDE BARIM BARIM BAĞIRIYOR AMA GİTMİYOR HEMEN KURUM YAPMIŞ BUJİYİ DEĞİŞTİRDİK DÜZELDİ...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
Moda0797 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
217 km sıralı lpg bujileri degiştirdim fakat 15 20 km yapınca tekrar aynı hatayı vermeye başladı gitmiyorki araba sadece bagrıyor baskı balata işide degil rampayı 1. vitesle zorla çıkıyorum
|
|
![]() |
|
güncel arkadaşlar yardım
|
|
![]() |
|
Bünyamin.Kar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bünyamin.Kar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bobinden olmasın
|
|
97 model 306 1.6 diamond
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |