![]() |
|
Baskı balata yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Thomassee ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Thomassee
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2013 Saat 17:34 |
Merhaba arkadaşlar. 206'mın baskı balatası maalesef artık rahmetli. Allahtan eve yakın mesafedeydim zar zor gelebildim. Burada yakında bir ustaya götürebildim bana malzeme+işçilik 450-500 arası dedi. Bu fiyat nasıl sizce bana biraz pahalı geldi. Var mı tavsiye ettiğiniz bir yer?? Teşekkürler. |
|
![]() |
|
baroff ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: İnegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Debriyaj ise fiyat iyi.
|
|
![]() |
|
Thomassee ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Thomassee
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yazmayı unutmuşum evet debriyaj. |
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
set olarak değiştirin aman ustanın ucuza yapacağım diye sadece balatayı değiştirip bırakmadığından emin ol..
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
ben işçilik dahil 900 e yaptırmıştım yetkili serviste. ancak değmişti resmen sürüş konforu artmıştı arabanın...
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Thomassee
Ben de benzer bir etki bekliyorum |
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
Merhaba öncelikle geçmiş olsun diyeyim.. Önceden böyle bir sorunla karşılaşmadım çok şükür ama aklıma bişey takılıyor benimde, debriyaja bastığım zaman arada sırada pedaldan dolayı tutulma , sürtme gibi bişey hissediyorum ayağımda, bunun sebebi ne olabilir? Fakat dişlilerde herhangi bir arıza hissetmiyorum sadece pedaldan hissediyorum..
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Thomassee
Benimkiyle aynı sorun olabilir. Tutulma bende de oldu.Debriyaja basınca geri gelmiyor gelse de zar zor takılmış gibi. Eve getirene kadar artık debriyajın altına girip çekerek geldim |
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
hadi ya korkuttun bak şimdi beni :)
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Aracınız dizelse bilemem ama benzınlı ıçın konusuyorum pahalı hocam 200 TL parça 150 İşçilik 350 ediyor hepsi benım ustayla geçmışım var 50 TL ikram yaptı devamlı oraya giderim 300 e yaptırdım geçen ay Parça ve işçilik ederi 350 TL eğer aracınız 1.4 benzınlıyse sizin usta 500 Fena sallamış bunların dışında bir modelse fiyat uygun dıyebılırım :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Thomassee
Dizel hocam. Şanzıman yağı falan da değişicek. Çok şükür şu ana dek bir sorun yaşatmadı. Tanıdık usta olsa dediğiniz gibi bi ikram olurdu ama maalesef yok. Yarın bir de yetkili servise sorucam ama baya pahalıya yaparlar sanırım Şu servisler fiyatlarını biraz uygun tutsa keşke. |
|
![]() |
|
howard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2013 Konum: T.DAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
debriyaj takılıp geri gelmiyorsaaa arkadaşlar debriyaj teli var 50 lira :) benim başıma geldi trafikte bi bastım debriyaja bastiğim yerde kaldı :) çok riskli ayağımı altına koyup yavaşça ben geri çekiyordum o ara bi hızlı kalksa öndekine vuracaksın. sonra götürdüm ustaya tel resmen hurda olmuş. aklınızda görsel bişe oluşsun diye anlatım şeklini bisiklet fren telini düşünün onun kat kat kalını :) kaputu açınca aşağı doğru bakarsanız görebiliyorsunuz. |
|
Fikrim hevesimi alt etsin
|
|
![]() |
|
debriyaj teli sabıkası benimde var , tipo aracımızda geri manevra için bastım ve son basışım oldu pedal içerde kalmıştı, sonra arabayı ite ite sanayi yolları :D
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |