![]() |
|
106 direksiyon sertleşmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
carantinas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2013 Saat 09:28 |
Kolay gelsin aracım 99 model 106 xr şu 3 gündür direksiyon sertleşmesi sorunu var ve bugün daha da arttı hatta tamamen sert. aracımın sağ porya bilyesi değişcekti yaptırmadım onunla bir alakası varmı. 2 gün içinde sadece durunca yapıyordu ama bu sabah kalktım sanki lastik patlakta dönmüyor sebebi ne olabilir? hidrolik yağı özelliğini kaybetmiş olabilir mi aldım alalı değiştirmiyorum 2 yıl oldu.yardımlarınızı bekliyorum
|
|
106 XR 1999; HKS air intake, steel abarth egzos, 5 cm apexi helezon. 160000 km
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yağdan olduğunu sanmam hidrolikte kaçak falan var mı yağ azalmış olabilir pompan arızalanmış olabilir...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Benim arkadaşın 106 direksiyonu bi anda sertleşti hatta korkmuş çekiciyle ustaya getirdi usta baktı direksiyon pompasında olabilir problem biyere gösterin demiş ama bizimkiler öyle sert sert kullanıyolar şuan götürmediler hala ustanın dediği yere, inşallah masraflı birşey değildir geçmiş olsun..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
DİREKSİYON HİDROLİK HAZNESİNE BAK EKLEME YAP İLAVE HİDROLİK ALIYORSA KAÇAK VARDIR ONDAN SERTLEŞİYOR DİREKSİYON...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |