![]() |
|
satılık106 angel far |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2013 Saat 00:08 |
ürünün kendi resmidir araç bnm aracımdr valeo far aldım boşa çıktı fiyat 100 TL sondur
ayrıca üzerindeki tampon xs tamponu ile takas olur ![]() |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı satışlar...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
saol arkadşm ;)
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
tamponda kırık çatlak var mı ??
ben de xs tampon var çok çok temiz...
jant işini ne yaptın bende 13 teneke vardı sana msj attım ama dönmedin...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
farlarda tek halka mı yanıyor çift halka mı
bacaklarında kırık çatlak var mı tadilat gördü mü yanmayan ledi var mı ??? Düzenleyen outlaw - 05 Eylül 2013 Saat 09:47 |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
farlarda halka normalde yanıyormu galiba tam bilgim yok şuan bnde yanmıyo durumuna gelince arka bacaklardan birer tanesi kırık farcılar tamir ediomuş uğraşsam bnde tamir ederim çok önemli birşey değil
|
|
![]() |
|
krdşm jant hala bnde teneke için bikaç kişile görüşmüştük ama olmamıştı hiç biri tam hatırlamıorm k.bakma 0538-657-69-70 arasın telde konuşuruz burdan karışıo
|
|
![]() |
|
yazdım abi sıkıntılarını bnm no var snde çıkıorum ben şimdi duruma göre arasın bni telden bende valeo oldım onn için boşa çıktı bnlarda
|
|
![]() |
|
34zk9340 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
saıldımı ?
|
|
Motor Sports
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |