![]() |
|
307 kanister nerede ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2013 Saat 19:54 |
selam arkadaşlar geçen ay aracın içini saran benzin kokusu bir aydır ortalarda yoktu ama bugün durkalk trafikte yine belirdi, hemen kaputu açtım zerre koku yok ama sağ önde davlumbazın farla birleştiği yerde ince ince taze benzin kokuyordu aradım taradım bir şey göremedim
acaba 307 lerde benzin tesisatı nerelerden geçiyor kanisterimiz nerede bulunuyor ? son olarakta klimamız açıkken emişi kaputun lokasyon olarak neresinden yapıyor_? nette aradım ama bulamadım şimdiden teşekkürler
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güncel...
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
DÜn sedre yi kurmaya çalıştım hata verdi yoksa yardımcı olacaktım size
|
|
![]() |
|
ondan şüphem yok zaten ali sitede kendi başına gelmemiş sorunların çözümü için bile araştırma yapıp yardım etmeye çalışan topu topu kaç kişi var zaten sende onlardan birisin teşekkürler..
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
ondercan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2013 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
kanister sag çamurlugun altında davlumbazı sökersen görürsün.
kolay gelsin .
|
|
![]() |
|
teşekkürler önder bendede koku tam olarak oradan geliyor birde peugeot efeye uğrayacağım bakalım bir kontrol ettireyim...
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bir ara bende ara ara benzin kokusu alıyordum ama son 3-4 aydır öyle bişey yok bakalım siz çözerseniz ilk bakacağım yer ora olsun .ilk kokuyu aldığımda bikaç ustaya sordum bakıp bulamadılar enson sana öyle geliyor demişlerdi .ya ben kokuya alıştım yada araba baktı benim yaptıracağım yok kendisi çözdü olayı ben 3-4 aydır alamıyorum koku
![]() |
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |