![]() |
|
Jant Tavsiyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2013 Saat 20:54 |
||
Selamlar. sol arka jantımda biraz soyulma gerçekleşti. jant ve taban renginden soyulmayı anlayabilmek çok mümkün değil. karşıdan falan ayırt edilecek bir durum yok. sağ ön jantımda da sanki sprey boya yapılmış gibi beyaz boya parçacıkları şeklinde lekeler var. bu da öyle çok aykırı bir görüntü vermiyor. iyice jantın dibine girip elle yoklayarak ayırt edilebiliyor. ama arabayı silerken beni rahatsız ediyor. ve beni rahatsız eden şeyleri aracımda görmekten pek memnun olmuyorum :)
ilk olarak jantları boyatmayı düşünüyordum. fakat bir değişiklik yapıp yeni jant mı alsam diye düşünmeye başladım. bu jantlarım ile takasa girip yeni jant düşünebilirim. şuan kafamda jant modeli yok ama RC jantı beğeniyorum. hoş duruyor. onun haricinde renkli ve çok çetrefilli jant sevmiyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-17-inc-jant___pejo-206_207_306_307-rc-janti___muzaffer-ticaret-134235078/detay şuan ilanlarla ilgilenmiyorum sadece temsili olarak buldum. sizce beyaz araca yakışır mı ? mevcut jantlarım da bunlar http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=24801&title=sonunda-bitti-resimler-eklendi ![]() Düzenleyen yenice - 03 Eylül 2013 Saat 21:04 |
|||
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
|||
![]() |
|||
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
tarzım olmayan jantlardan da örnek verecek olursam
bu tarz çok kapalı jantları sevmiyorum http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-peugeot-206-orjinal-jant-takimi-126102633/detay bu tarz değişik renkte ve çok ince çubuklu jantları sevmiyorum http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-teker-ticaret-206-6.5x16-5x98-silver-fiat-dablo-2012-ve-sonrasi-124578468/detay http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-bk-206-5x112-9,5x22-inc-mercedes-jant-takimi-126384623/detay/ yine dalgalı jantları da sevmiyorum http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-peugeot-206-cc-orjinal-janti-4x108-ucretsiz-kargo-115321209/detay zaten geriye de birşey kalmıyor :D :D sizce şuanki jantlara bakım mı yoksa RC jant mı ? gerçekten başka alternatif kalmadı :) he şunu soracak olursanız, şuanki jantlarını beğenmiyor musun, elbette jantlarımı beğeniyorum. ama RC daha hoş olur kanısı oluşursa jantlarıma bakım yerine RC jant ile değişikliğe gidebilirim. Düzenleyen yenice - 03 Eylül 2013 Saat 21:01 |
|||
|
|||
![]() |
|||
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
||
üzerindeki orijinal jantları daha iyi tavsiyem güzel bir boya ve aynı şekilde devam etmeniz 17 jant sizin aracınızı yorar tahminim sizin orijinal kapaklı jantlarınız 14 olması lazım 16 inç sizin için ideal hem lastik fiyatları da uygundur 17 ye nazaran 16 candır ;)
|
|||
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
|||
![]() |
|||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
||
Son zamanlarda şu jantlar hoşuma gidiyor bızım burda beyaz bir 206 da gördüm 10 numara duruyordu bazen eskı kasa corolla larda goruyorum buna benzer jant bence hiç fena değil orjınal olarak galba 207 de kullanıyor peugeot bu jantları yıne tam olarak emın olmamakla STROMBOLI jant olarak geçıyor diye biliyorum.Sizin jantlarınızda gayet güzel rc de iyi gider fikir değişikliği açısından bır tanede ben tavsıye etmek istedim...
![]() ![]() |
|||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||
![]() |
|||
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
||
ayrıca kendim boyamı kendim yaparım derseniz buyrun link burada ;)
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=29435&title=peugeot-206-sprey-boya-jant-boyama |
|||
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
|||
![]() |
|||
||
35 TL gerçekten çok iyi ve makul bir rakam. hatta makul da demeyeyim, bedavadan daha ucuz :) takdir ederseniz ki rc jantlar 700 800 lira civarı. onun haricinde en dandik jantlar bile 300 den başlıyo :) zaten yukarıda da dediğim gibi ben jantlarımı beğeniyorum. değişiklik adına rc jant düşünebilirim. ama şu durumda kendim boyamayı tercih edeceğim gibi duruyor :) ama şu da var, boya ve cila 35 lira güzel fiyat. işçilik vedava :) bu da güzel. fakat senesini çıkartmayıp birkaç ay sonra döküldükten sonra kıymeyi de yok. şuan 200 lira gibi bir ücrete boyama işlemi yapıyorlar. |
|||
|
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
Ramazan jant seçimini sana kalmış bişi ama bu jantları satarsan haberim olsun.
|
|||
![]() |
|||
||
ali jant konusunda beğendiğim modeller benim jantlar ve rc jantları. onun haricinde jant tercihim yok. aslında şuan jant konusunda takıntım yok, sol arkada dediğim gibi az bi soyulma var. sağ önde de az bişey sprey boya gelmiş gibi leke var. öyle uzaktan falan belli olacak sıkıntılar değil. ama biliyorsun böyle küçük şeyler bazen kafa kurcalıyor. jant boyama olayını araştırdım 200 - 250 lira arasında boyuyorlar. şuan benim jantların piyasasını araştırmadım ve bilmiyorum da, ama rc jantlar galiba 700 - 800 lira civarında. 250 yi gözden çıkartmışken 500 daha ekler rc jant alırım fikri oluştu birden. benim bu jantların adı neydi? |
|||
|
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
Anladım ramazan sen bilirisn tabi gönlüne nasıl yatıyorsa. Senin jantlar "Ouragan" modeli 206cc ve GTi larda oluyordu. Hoş bir model. ZAten 206nın benim çok beğendiğim 4 jantı var "Sirocco" (rüzgar gülü) "Ouragan" (sendeki) "Eveanys" (Pek yok TR de) "Atlantis" (RC) Atlantis modeli (RC) 17" bir de lastik giricek işin içine haberin olsun. Seninkileri ben 16" diye biliyorum . Düzenleyen Alicilik - 04 Eylül 2013 Saat 00:56 |
|||
![]() |
|||
||
hobba :) ben rc nin 16" modeli vardır diye düşünmüştüm. dediğim gibi hiç araştırmadım, zaten boyatmaya niyetim olduğu için acaba bir de değişiklik mi yapsam demiştim. bu plan yatar. rc jant haricinde şuan için beğenim yok. "Sirocco" (rüzgar gülü) dediğin janta baktım ama bana çok farklı gelmedi. he sirocco da duruşu ayrıdır :D :D o halde benim boya işine yönelmem daha doğru olacak. çünkü lastiklerim gayet iyi. geçen sene değişmişti ben aracı alırken. 10km daha anca yaptı. boyama işinde de tuner_32 açıklama yapmış ama ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum. |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Boya da en sağlıklı olanı önce zımpara yapıp sonra mumlu bezle temizleme ve boya atıp verniklenmesi uzun bir prosedür. Senin o jantları zımparalamak zulüm. Ben ce birkaç yerden fiyat al ama muhakkak zımparalı yaptır.
|
|||
![]() |
|||
||
ali benim jantı bir kişi satıyor o da 2.el ama 950 lira istiyor :) bu jant bu kadar pahalı mı ya :) sıfırı ne kadarmış bunun :)
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
1200 civarlarındadır. Millet tutturduğuna satıyor işte alıcı var mı onu sormak lazım.
|
|||
![]() |
|||
||
abi o zaman benim bu jantı çıkarmam çok mantıklı diilmiş :) 2. ele 950 lira fiyat cidden iyi. sanırım benim jantları profesyonel bir şekilde boyatmam daha mantıklı olacak. Düzenleyen yenice - 04 Eylül 2013 Saat 01:14 |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Bence de eğer şaırı bir merakın yoksa jantlarının modlei cidden çok iyi. Sadece boyatır geçersin. |
|||
![]() |
|||
||
bugün tekrar alıcı gözüyle baktım ve kesin karar verdim, jantları değiştirmicem, boyatıcam :) |
|||
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |