![]() |
|
DİKKAT Polis Var ! ( mı acaba ? ) :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2013 Saat 23:54 |
ister maket olsun ister sahici olsun bir kere yerini hafızaya atınca fayda yok :) çanakkale biga ilçesini bilenler varsa yol üzerinde bazı köyler var. daha doğrusu yol köylerin içinden geçiyor. tabi bu da kazaları beraberinde getiriyor. eds koymuşlar ve ilk defa eds yi o şekilde gördüm, yol ortasında küçük bir direk var ve üzerinde kameralar var. üst geçit şeklinde değil. ard arda 3 tane falan köy var, mesafeleri de kısa, eğer bilmesem bir tanesine mutlaka girerim. bu 3 köyü geçince yapıştır :) sonrasında bandırma yakınında bir petrol ofisi var orada araçlı radar var. bursa bandırma arasında güzel bir düzlük var, hız sınırı 150 de olsa radara gireceğin bir yol :) bursa çevreyolunda radar olmuyor, sonra bursa orhangazı ve gemlikte oluyor. adım gibi biliyorum radar noktalarını :)
bana kalırsa radar uygulamasının en güzel olayı, güzargah üzerinde üst geçit şeklinde ortalama hızı ölçen sistemlerin kullanılması. gidilen yol ve zamana göre ortalama hızı çıkartıyor. eğer ortalama hızı geçmişseniz ceza geliyor. bu uygulamaya bursa ankara yolu arasında rastladım. ama bunun da çözümü var, ortalama hızı aştığınızı düşündüğünüzde bir dinlenme tesisinde çay molası vermek işi çözecektir :) iki ölçüm arasında 100km altına düşmeyip çoğu kez 140 civarı seyrettiğim yolda ortalama hızım 38 çıkmıştı :) |
|
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
|
![]() |
|
akanov ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2013 Konum: van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar boşverin yavaş yavaş keyifli keyifli gidin yetişeceğiniz bişey yoksa(yetişeeceğiniz önemli bişeyse zaten radar cezası koymaz o kadar ).radar sinyallerini bozan cihazlarda kullanılıyor ama kesinlikle kullanmayın. o cihazları tespit eden cihazlarda war ve cezası radarın yaklaşık 15 katı :D bilginiz olsun.
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Sedat Kardeşim Öyle Navigasyonlar Varmı Yokmu Bilemiyorum Ancak Radar Olduğunu Bildiğin Yerleri Kendin İşaretleyebilirsin Şurada Mevcut Sanırım Bu Harita Kullanılabilir Anlatımda Mevcut ; http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=510938#.UibT4DapVSI
İbrahim Radarlar Gece Çalışırmı Çalışmazmı Bilmiyorum Ama Günde 4 - 5 Saaat Çalışıyor Sadece Onu Biliyorum :D
Düzenleyen Zagorka - 04 Eylül 2013 Saat 09:38 |
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
fxmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Bundan Tekirdağ yolu üzerinde Çorlu cikisinda da var ama bir ise yaramıyor tozdan görünmez halde
![]() |
|
--Ferhat--2004 model 1.4 206 desire triptonik benzinli--59 FZ 234
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Bence faydali bir uygulama cok faydasi oldu çogu yerde haberlerde izlemistim boyle bir uygulama adamin biri yola eski bir televizyon koymustu yoldan geçen süraatli sürücüler radar sanip yavasliyolarmis :)
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
radardan korkan gece çıksın yola gece radar görmez gece radardan ceza yiyen var mı (kardeşim jandarma astsubay jandarma trafik te akşam hava kararınca radarlar çalışmıyor demişti) gece alkol muayenesi olur oda kullanmadığım için sorun değil bunu görmüştüm ama nerde hatırlamıyorum TÜRK İCADI :D
|
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
navigasyondan çare yok o kadar zeki değil, en azından benimki değil :D aslında tüm bu uygulamalar bizler için ama yinede bazen ilginç olabiliyor
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
gereksiz bir uygulama. bunun yerine radar işareti olan tabela koyulsa daha mantıklı olur.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Ssedo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
bende korkudan radar çıkacak diye sürekli 70-80 le gidiyorum, yokmudur bunun bir yöntemi yahu :) Nagivasyonlarda radarlar gözüküyor mu ? nagivasyon mu alsam ne yapsam.
Bu arada yukarıdaki yöntemde etkili:) |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Bugune kadar karşılaşmak nasip olmadı ama haberlerde gormuştum ılk çıktığında ben gunduz komık bır goruntude :) gecelerı yanıltıcı olabılır .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Aynen geçen hafta yokuştan inerken polis var diye durdum yanında bir geçtim gül gül öldüm ama etkili :)
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
İzmir-Afyon arasıydı sanırm yanlış hatırlamıyorsam çubuğun üzerine polis ışıkları takmışlardı gece yakıyorlar uzaktan gören çevirme olduğunu düşünüyor..
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
İzmir - Çanakkale Yolu Üzerinde Bu Maket . Görüşlerine Katılıyorum ..
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
bu polis maketlerinden anadolunun belli yerlerde var aklımda kaldığıyla erzurum- erzincan afyon- kütahya trabzon-ağrı şanlıurfa -mardin bu yollar üzerinde görmüştüm kendi fikrim çokda faydalı olduğunu düşünmüyorum aksina maketi gören eyvah radar diye ani frene yükleniyorlar ana-akıcı yolda önesinde radar-polis tabelası koyulmadığı için sıkıntı yaratıyor
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
Geçende Gördüm Ne Güldüm Ama Yaa :)
![]() |
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |