![]() |
|
307 Com2000 fiyatı!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
endorphine ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: ? Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Eylül 2013 Saat 19:19 |
Selam. Araç airbag hatası veriyordu ve bende yetkili bir servise götürdüm. Gerçi başka şeylerde vardı. Onların yanında bu sorunuda halletireyim dedim. Hata sinyal kolundan yani com2000 arızası dediler ve 800tlye yakın fiyat çıkardılar. Bende yaptırmaktan vazgeçtim. Bu hafta içinde araç muayeneside yaptıracağım. Sorun çıkartırlar diye kıllanıyorum doğrusu. Bu kolun tamiri falan olmuyor mu? Yada daha uygun fiyata nereden halledebiliriz? Teşekkürler.
|
|
2006 307 comfort otm.
|
|
![]() |
|
mhakan71 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1971 Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
400 tl civarında ben değiştirmiştim
|
|
![]() |
|
endorphine ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: ? Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki tamir durumu yokmudur?
|
|
2006 307 comfort otm.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Eğer sorun Airrbag kablo sargında ise tamir imkanı var. Başıma geldi çünkü.
Ankara da simge pejo var orada yaptılar eskisinden iyi oldu diyebilirim. Ama kolun fiyatı da o kadar uçuuk değil valeo yedek parçcıda 250tl çıkmacılarda da envai çeşit 100-200tl arasnda bulunabiliyro |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
Sağolun bi araştırayım bakalım.
|
|
2006 307 comfort otm.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
Bostancı oto sanayinde yurt motora 100TLye tamir ettirdim com2000'i. Ellerine sağlık bayağı bir yük kalktı üstümden. Yarında muayeneye gideceğim gönül rahatlığıyla. Bu arada sıfırı 600tl civarıymış sanırım. Servistede 800tlye yakın bir fiyat söylemişlerdi.
Bu arada pek narin yapmışlar içindeki elektronik aksamı. Hassas davranmak gerekiyor. Düzenleyen endorphine - 04 Eylül 2013 Saat 14:51 |
|
2006 307 comfort otm.
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
harun usta mı kardeş oradaki tel web sitesi felan varsa yazabilirmisin
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
Evet forumda da tavsiye edilmiş önceden. Oradan buldum bende. Sitesinin linkini vereyim.
http://yurtmotorsport.com/ |
|
2006 307 comfort otm.
|
|
![]() |
|
Tamerbaki ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2013 Konum: İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Tamerbaki
Alicilik kardeşim aynı sorun bendede var hatta parçayı söktük ve ohmmetre ile ölçtük bütün yollar sağlam görünüyor fakat dirençlerde problem olabilir dediler. Yarın yurt otoya göstericem onlarda yapamazsa yenisini almak zorundayım. 250tl ye parçacıda var demişsin parçacının ismini ve yerini söyleyebilirsen bende sormak istiyorum. Bende biraz araştırdım en ucuz 360tl ye bulabildim. Yardımcı olursan sevinirim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |