![]() |
|
206 airbag ve kullanım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dejavu206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dejavu206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ağustos 2013 Saat 11:38 |
İyi günler.
Aranıza yeni katıldım :) 2-3 hafta önce 206 XS Aldım. 2 sorum olacak üstadlarımıza. Aracı çalıştırdığımda sol altta airbag on off(anahtarların sokulduğu yer) airbag on da iken sadece off ışığı yanıyor. off'a getirdiğimde hız gösterge panelinde airbag lambası yanıyor. On'da iken neden on ışığı yanmıyor sol altta ? Birde en tasarruflu kullanım hangi vitesde hangi devir ve hız kullanımıdır? Cevap için teşşkr ederim:)
|
|
206 XS
|
|
![]() |
|
dejavu206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dejavu206
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yardım edecek yok mu beyler ??
|
|
206 XS
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
airbag on konumdayken bir ışık yanmaması lazım, bir anormallik var yada airbag patlak?
devir meselesi görecelidir ama şehir içi 2000 2500 civarı idealdir üzeri çok yaktırır..
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dejavu206
Hocam airbag on da iken ışık yanmıyor gösterde panelinde. Ama sol alttta anahtar girişinin olduğu yerdede on ışığı yanmıyor
|
|
206 XS
|
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bildigim kadarı ile airbag "on" durumundayken herhangi biryerde ışık yanmaz. airbag "off" konumundayken göstergede üzeri cizgili airbag resmi cıkar. yani normal olan hocam on durumunda herhangi bir yerde ışık yanmaması.
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dejavu206
Anladım hocam sağolun cevao için. Bu akşam eve gelirken K harfli lamba yandı. Motor arıza tespit lambasıymış. Hiç bişey yokken yanmadı beni tedirgin etti. Yarın servise götüreceğim. İnşallah bişey çıkmaz
|
|
206 XS
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |