![]() |
|
Ev Yapımı Lip |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Eylül 2013 Saat 01:57 |
ilk zamanlar LİP nedir ne işe yarar bilgim yoktu sonra öğrendim pekte işim olmaz ama bu uygulamlar çok güzel olmuş onnumara işçilik de az değil o vidaları tek tek iyi yerleştirmiş beğendim
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen Ali Bende baktım yok bulamadım hoşuma gitti paylaştım ama bahsi geçen malzemeyi burda bulmanın bu kadar zor olabileceğini tahmin etmedim kolay bulunan bişey olsaydı gayet tutulurdu diye düşünüyorum zaten yınede araştırıyorum belki denk gelır yaparım böyle şeyler olmadık zamanlarda ınsanın karşısına çıkabiliyor :) |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Araç lipleirnde kullanılan malzeme ile bunun arasında çok fark var. Araç parçaları fiberden yapılıyor. Bu madde daha çok lastik tabanlı bir madde. Olabildiğince esnek bir yapıya sahip.
Burda sordum pek bilen yok. Ankara da ostime gitmek lazım. Yapı marketlerin getirteceği bir marka değil çünkü. Praktiker kapanmasaydı belki istenebilirdi. |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Hocam o tarz liplerle alakası yok bunun görüntüsünün amaç zaten o bu goruntuyu verebılcek bir lip varsa 25 - 30 TL arasında lınk at hemen alayım çok cıddıyım uğraşmamış olurum :) ? Fark Açısından Bi bakın istersenız yan yana . ![]() Düzenleyen samet206 - 02 Eylül 2013 Saat 01:37 |
|
|
![]() |
|
Bünyamin.Kar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bünyamin.Kar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sahibinden.com da 20 - 25 tl ye 5 cm bi dünya lip var, bence uğraşmaya değmez yani
|
|
97 model 306 1.6 diamond
|
|
![]() |
|
Bakmadan bişey diyemem belkıde vardır okadar ımkansız bır malzeme değil aslında. Düzenleyen samet206 - 02 Eylül 2013 Saat 01:29 |
|
|
![]() |
|
Bünyamin.Kar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bünyamin.Kar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Biraz internette baktım ancak bizim yapı marketler böyle bişey olacağını sanmıyorum
sadece şu sitede buldum |
|
97 model 306 1.6 diamond
|
|
![]() |
|
İşin püf noktası tabikide vidalama ama çoğu uygulamayı aracı bıle kaldırmadan yapıyorlar ellerı alışmış belliki araçları garaja sokmak ıçın kullanılan yukseltıcılerden koyup ön iki tekere , uygulamaya başlıyorlar bide işin bir diğer püf noktası bant çunku eğer bant la vidalamadan önce sabitleme yapılmazsa bir veya iki kişiden yardım almak gerekır tutmak ıçın tek başına çok zor .Belki bu kadar olmasada amatör bir işçiliklede güzel birşeyler çıkabılır ben denıcem ancak daha gidemedım buyuk marketlere meraktan burda bır kaç yere sordum ama malesef bu tarz bir ürün yok :) şimdilik böyle bır urune rastlamadım ama mutlaka vardır buyuk yapı marketlerde emınım burda adamlar hanı oluyo ya boya fırçası gibi onlardan verelım dıyorlar tabi ben arabaya lip yapcam diyemıyorum
![]() |
|
|
![]() |
|
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
Güzel çalışma takipteyim ;)
|
|
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
MD iyi bir marka umarım yapı marketlerde vardır. Yarın burdaki satınalmacı ve inşaat supervisora bir sorayım nerde buluruz
|
|
![]() |
|
s.seckin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
ewet abi araçta mükemmel duruyor en azından 307 deki gibi 2 parça deil :D işçilikte mükemmel çok fena vida atmıs :D hafta sonunu bekleyelim günceli görmek istiyoruz abi :)
|
|
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
|
![]() |
|
Yalnız bişi söyleyim mi ,
Bu siyah lip fikri çok mükemmel ama o vidalama işçiliği takdire şayan olmuş. Asıl alkışı o istiyor adam resmen mekik işler gibi işlemiş. Allah lipine zeval vermesin . Kolay bişi değil tamponu sökmesen boynun kopar söksen ayrı dert.
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
10 numara valla helal olsun
![]() |
|
![]() |
|
Öncelikle uzun araştırmalarım sonucunda bu bilgilere ulaştım ve çokta iyi oldu unıversal olarak satılan 7CM kadar uzun olan piyasadaki liplerden nefret ediyorum 4 yada 5 cm yok diğer türlüde kısaltmak boyunu olmıcak kendı kıvrımı kadar sağlıklı olmıcak ve lip gibi diri durcak parça değil illa potluk oluyor o yuzden o tur malzeme tercih etmıyorum uzun zamandır. Belki daha önce görenler olmuştur hiç potluk yapıcak bir parça değil istediği kadar boyu ayarlanabılır sağlam bir malzeme montaj kolay ve ucuz ve şahane bir görüntü yurt dışında çoğu luks araca bu şekılde uygulamışlar
Malzemeler 1) Garage Door Bottom (Mutlaka görmüşsünüzdür garaj veya depo kapılarının altında olur lastık bir malzeme siyah renk ) 2) 10 - 15 adet kadar vida ve pul 3) Güçlü bir çift taraflı bant 4) Gerekırse Harıcınde destek amaçlı güçlü bir 404 tarzı yapıştırıcı Ürün bu tarz top halınde satılıyor koçtaş ve benzeri yerlere bakıcam hafta sonu ben ![]() ![]() Yapılışı tampona veya lipe çift taraflı bantı geçıyoruz sonra lipi ayarlayıp tampona yapıştırıyoruz görüntü tamam oldu budur halını aldıktan sonra göz kararıyla bellı aralıklarla vidalıyoruz ve işlem tamamlanıyor :) ![]() ![]() Bu tarz uygulama yapan farklı model araçlar ![]() Resimler Bilgi amaçlıdır yurt dışındakı forumlardan alıntı yaptım kendım uygulamaya geçınce görsellerı kaldırıp kendı resımlerımı sunucam . Düzenleyen samet206 - 02 Eylül 2013 Saat 01:29 |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |