Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Döşeme Rengi Tavsiye
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Döşeme Rengi Tavsiye

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Döşeme Rengi Tavsiye
    Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2013 Saat 20:25
Merhaba arkadaşlar koltuk kılıflarımı değiştirmeye karar verdım aracın eskı sahibi bu tarz kılıf takmış çok değişik gösterıyor aracı çok hoşuma gıdıyor pıyasada nerde aradıysam bunun aynısı yok hiçbiyerde bir internet sitesi uzerınden buldum kısmetse alıcam ama rengıne karar veremedım eskı kılıfların rengi orta kısımlar açık mavi yan kısımlar ve sırtlar koyu lacivert nerdeyse siyaha yakın ve çok yakışıyor . Aracın koltukları ve döşemelerde lacivert ama  renk konusunda seçenek kısıtlı araç koyu gri nicktekı gibi torpıdo siyah sizce bu kılıfları alsam aracı kapatırmı sırıtırmı fıkır verebılcek olan varsa beklıyorum ben bırturlu karar veremedım urun elımde olmadığı ıçın resme bakarak karar veremedım sizce ?

Düzenleyen samet206 - 30 Ağustos 2013 Saat 20:29
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...
Yukarı Dön
yenice Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yenice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2013 Saat 20:42
bir ara ben de kılıfları takip etmiştim. kılıflı araçlara bakınca gözüme pek hoş gelmemeye başladı. bu yüzden kılıfsız kendi döşemeleri bana daha hoş geliyor. koltuk kıvrımlarını kılıflar göstermediği için koltuklar çok kaba oluyor bana göre. tabi bu zevk meselesi. ama kılıflı kullanmanın amacı döşemelerin zarar görmemesi için tercih ediliyorsa bence şöyle düşünmek lazım, aracım 2004 model ve döşemelerde hiçbir sıkıntı yok. düzgün ve temiz kullanıldığı sürece hiçbir sıkıntı olmayacaktır diye düşünüyorum. tabi araçta sigara yoğun olarak içiliyorsa, tozlu bir ortam ya da kıyafetlere maruz kalıyorsa o zaman ayrı bir konu. ama günlük kullanımdan dolayı döşemelerin zarar göreceğini düşünmüyorum
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2013 Saat 20:50
Ben bu kılıfları sevıyorum toplanma falanda olmuyor bu kılıflar otur kalk orjınal gibi bire bir ölçülerde lüks kılıf diye geçiyor 206 ların yenı modellerındekı döşemeler gibi değil malesef  2000 modellerının döşemeleri acayip bir desen ver her yerı lacivert bence hiç hoş değil döşemeler yenı modellerdekı gıbı olsa kılıf düşünmezdim aksine döşemelerım temız yenı temızledım sıfırdan farkı yok yanık falan yok aracım fabrıkadan çıktığından berı bır allahın kulu ıçınde sigara içmedi ancak dediğim gibi eski tip lacivert döşemeleri hiç beğenmiyorum benım gozumde kılıfla 10 kat daha ıyı duruyor orjınala göre :)
Yukarı Dön
yenice Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yenice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2013 Saat 21:01
2000 modellerin döşemelerini bilmiyorum. benim aracım 2004 x-line, döşemeleri hoşuma gidiyor. ama x-design çok aradım, onlar daha çok hoşuma gidiyordu. fakat düzgün bir araç bulamadım. o halde şöyle de birşey yapabilirsiniz, hazır kılıflardan değil de bu işi profesyonelce yapan döşemeciler var.

http://www.altinuc.com.tr/gallery.asp?KID=59

mesela burada deri döşeme fotoğrafları var. kumaş olarak yapılanlar da güzel. ben sadece fikir vermek adına bu siteyi örnek gösterdim. çok güzel kumaş döşeme de yapıyorlar ve orjinal döşemeler gibi koltuk kıvrımları ve kısımları da belirgin oluyor. orjinal gibi duruyor. bunları araştırmanızı öneririm.
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2013 Saat 21:07
Vallahi aynı kafadanız hocam ben sıteyı gordum daha önce çok baktım ama aracı bu hale getırmek sunni derı kaplama yani 1000 TL den aşağıya yaptıramam oda beni aşar.

Kendi döşemelerim böyle aynı resim temsılı modelı belırtmek açısından yanlış anlaşılmasın bana ait değildir.

Yukarı Dön
yenice Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yenice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2013 Saat 21:29
deri kaplama mutlaka daha pahalıdır ama kumaş kaplama daha ucuz olacaktır. diğer hazır kılıflar da dediğim gibi dümdüz bir görüntü veriyor ve hiçbir numarası olmuyor. en kötü ihtimal 100 liradan aşağı bulamazsınız.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-peugeot-pejo-206-ozel-oto-koltuk-kilifi-ankara-83555155/detay/

ilanı ben örnek olarak buldum. eğer açıklama doğru ise şöyle demiş;
Peugeot - pejo 206 Oto Döşeme koltuk ölçülerine göre kusursuz şekilde titizlikle hazırlandığı için orjinal koltuk görünümü verir ve bire bir koltuğa oturur kesinlikle kayma yapmaz

en azından 150 - 200 lira civarına özel olarak dikilenlerden alırsanız daha hoş bir görüntü olur. yoksa koltukların üzeri ve sırtı dümdüz hiç kıvrımsız olunca çok kötü görünüyor.

Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2013 Saat 22:02
Araştırıyorum hocam eksık olmayın şuankı sorunum renk uydurmak bakalım göz zevki güzel arkadaşlardan yorum beklıyorum nasıl bır renk kullanmalıyım bu şartlar altında :)
Yukarı Dön
yenice Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yenice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2013 Saat 23:55
x design renkleri benim çok hoşuma gidiyor. ama x line de çok kötü durmuyor. ben aracımın resimlerini koymuştum

http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=24801&title=sonunda-bitti-resimler-eklendi

bu tarz koyu renkler sanki daha ağır ve hoş oluyor. açık olarak da dediğim gibi x design renkleri gibi tercih edebilirsiniz. örnek olarak

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ozden-otomotiv-den-orjinal-134816428/detay
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağustos 2013 Saat 14:14
Orjinalini yazan: 307bursa 307bursa Yazdı:

BenCe koyu renk dusunme aracin icini cok boguyor ve görüntü namina bisey kalmiyor ben şahsen tekrardan siyah kiliflari cikartip eski kırmızı siyah kiliflara donmeyi düşünüyorum yada has deri olmasada deri panzot karisimi döşeme yaptirabilirim bi tanidik dosemeciden fiyat almistim 700 / 750 arasina yaparim demişti
Sanada renk olrak mavi siyak tavsiye ederim veya değişik olsun dersen bordo siyah derim

Hocam teşekkürler dediğiniz gibi kapatıcak diye korkuyodum ben denıyen bırı olarak sızden bunu duymak ıyı oldu sıyahtan vazgeçıyorum çunku banada kapatıcak gıbı gelıyor aracın ıçınıı.
Yukarı Dön
yenice Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yenice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağustos 2013 Saat 17:51
Orjinalini yazan: samet206 samet206 Yazdı:

Orjinalini yazan: 307bursa 307bursa Yazdı:

BenCe koyu renk dusunme aracin icini cok boguyor ve görüntü namina bisey kalmiyor ben şahsen tekrardan siyah kiliflari cikartip eski kırmızı siyah kiliflara donmeyi düşünüyorum yada has deri olmasada deri panzot karisimi döşeme yaptirabilirim bi tanidik dosemeciden fiyat almistim 700 / 750 arasina yaparim demişti
Sanada renk olrak mavi siyak tavsiye ederim veya değişik olsun dersen bordo siyah derim

Hocam teşekkürler dediğiniz gibi kapatıcak diye korkuyodum ben denıyen bırı olarak sızden bunu duymak ıyı oldu sıyahtan vazgeçıyorum çunku banada kapatıcak gıbı gelıyor aracın ıçınıı.

siyahtan vazgeçiyorum derken düz siyah tabi ki çok kapatır. ama siyah mutlaka desende olmalı ki diğer renkle uyum sağlasın. mesela x line desenleri mavi ve siyahtan oluşuyor. x design krem ve siyahtan oluşuyor. gidip de kırmızı maviden oluşan bir kılıfı ben tecih etmem açıkcası. tabi bunlar zevk meselesi. bence siz en güzeli bu işi yapan kişilerden fiyat alıp, desenlerini görerek içinize sineni yaptırmanız daha uygun olur.
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağustos 2013 Saat 19:43
siyahtan kastım üstteki resimdeki kılıf tabıkı oda duz sıyah değil zaten yardımlarınız ıçın çok sağolun malesef burda hiç bir döşemecide ıçıme sınen bır kılıf bulamadım o nedenle konu açtım ınternet uzerınden getırtmeyı dusunuyorum .
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eylül 2013 Saat 01:49
Döşemelerimi değiştirdim çokta güzel oldu marketten aldım pufi marka cuk oturdu ama çok uğraştırdı tam tamına 2 saat oda daha önceden yapmışlığım var ona ramen tabi birazda özenınce ömürlük yaptık kayma falan olmasın dıye gereklı yerlerı diktik falan yordu bizi neyse kılıf hakkında düşünceleri olanlar takmayı falan düşünenler varsa yazsınlar resım atabılırım fikir açısından bana yardımcı olmaya çalışan herekese teşekkürler...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 324 0 freestyle53
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6454 16 a.selim
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 186 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 461 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 373 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107583 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1610 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3250 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 10024 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8993 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 1077 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 1219 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1694 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55632 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 324 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1434 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 2770 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 286 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2881 0 berkancelik
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
Pejocum 1
Rock 1
kralex18 1
Salihsencan 1
leow 1
alibozoglu1 1
kartal5200 1
İlyas41 1
a.selim 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English