![]() |
|
Döşeme Rengi Tavsiye |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2013 Saat 20:25 |
|
Merhaba arkadaşlar koltuk kılıflarımı değiştirmeye karar verdım aracın eskı sahibi bu tarz kılıf takmış çok değişik gösterıyor aracı çok hoşuma gıdıyor pıyasada nerde aradıysam bunun aynısı yok hiçbiyerde bir internet sitesi uzerınden buldum kısmetse alıcam ama rengıne karar veremedım eskı kılıfların rengi orta kısımlar açık mavi yan kısımlar ve sırtlar koyu lacivert nerdeyse siyaha yakın ve çok yakışıyor . Aracın koltukları ve döşemelerde lacivert ama renk konusunda seçenek kısıtlı araç koyu gri nicktekı gibi torpıdo siyah sizce bu kılıfları alsam aracı kapatırmı sırıtırmı fıkır verebılcek olan varsa beklıyorum ben bırturlu karar veremedım urun elımde olmadığı ıçın resme bakarak karar veremedım sizce ?
![]() Düzenleyen samet206 - 30 Ağustos 2013 Saat 20:29 |
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bir ara ben de kılıfları takip etmiştim. kılıflı araçlara bakınca gözüme pek hoş gelmemeye başladı. bu yüzden kılıfsız kendi döşemeleri bana daha hoş geliyor. koltuk kıvrımlarını kılıflar göstermediği için koltuklar çok kaba oluyor bana göre. tabi bu zevk meselesi. ama kılıflı kullanmanın amacı döşemelerin zarar görmemesi için tercih ediliyorsa bence şöyle düşünmek lazım, aracım 2004 model ve döşemelerde hiçbir sıkıntı yok. düzgün ve temiz kullanıldığı sürece hiçbir sıkıntı olmayacaktır diye düşünüyorum. tabi araçta sigara yoğun olarak içiliyorsa, tozlu bir ortam ya da kıyafetlere maruz kalıyorsa o zaman ayrı bir konu. ama günlük kullanımdan dolayı döşemelerin zarar göreceğini düşünmüyorum
|
||
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Ben bu kılıfları sevıyorum toplanma falanda olmuyor bu kılıflar otur kalk orjınal gibi bire bir ölçülerde lüks kılıf diye geçiyor 206 ların yenı modellerındekı döşemeler gibi değil malesef 2000 modellerının döşemeleri acayip bir desen ver her yerı lacivert bence hiç hoş değil döşemeler yenı modellerdekı gıbı olsa kılıf düşünmezdim aksine döşemelerım temız yenı temızledım sıfırdan farkı yok yanık falan yok aracım fabrıkadan çıktığından berı bır allahın kulu ıçınde sigara içmedi ancak dediğim gibi eski tip lacivert döşemeleri hiç beğenmiyorum benım gozumde kılıfla 10 kat daha ıyı duruyor orjınala göre :)
|
||
||
![]() |
||
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
|
2000 modellerin döşemelerini bilmiyorum. benim aracım 2004 x-line, döşemeleri hoşuma gidiyor. ama x-design çok aradım, onlar daha çok hoşuma gidiyordu. fakat düzgün bir araç bulamadım. o halde şöyle de birşey yapabilirsiniz, hazır kılıflardan değil de bu işi profesyonelce yapan döşemeciler var.
http://www.altinuc.com.tr/gallery.asp?KID=59 mesela burada deri döşeme fotoğrafları var. kumaş olarak yapılanlar da güzel. ben sadece fikir vermek adına bu siteyi örnek gösterdim. çok güzel kumaş döşeme de yapıyorlar ve orjinal döşemeler gibi koltuk kıvrımları ve kısımları da belirgin oluyor. orjinal gibi duruyor. bunları araştırmanızı öneririm. |
||
|
||
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
deri kaplama mutlaka daha pahalıdır ama kumaş kaplama daha ucuz olacaktır. diğer hazır kılıflar da dediğim gibi dümdüz bir görüntü veriyor ve hiçbir numarası olmuyor. en kötü ihtimal 100 liradan aşağı bulamazsınız.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-peugeot-pejo-206-ozel-oto-koltuk-kilifi-ankara-83555155/detay/ ilanı ben örnek olarak buldum. eğer açıklama doğru ise şöyle demiş; Peugeot - pejo 206 Oto Döşeme koltuk ölçülerine göre kusursuz şekilde titizlikle hazırlandığı için orjinal koltuk görünümü verir ve bire bir koltuğa oturur kesinlikle kayma yapmaz en azından 150 - 200 lira civarına özel olarak dikilenlerden alırsanız daha hoş bir görüntü olur. yoksa koltukların üzeri ve sırtı dümdüz hiç kıvrımsız olunca çok kötü görünüyor. |
||
|
||
![]() |
||
|
Araştırıyorum hocam eksık olmayın şuankı sorunum renk uydurmak bakalım göz zevki güzel arkadaşlardan yorum beklıyorum nasıl bır renk kullanmalıyım bu şartlar altında :)
|
||
||
![]() |
||
|
x design renkleri benim çok hoşuma gidiyor. ama x line de çok kötü durmuyor. ben aracımın resimlerini koymuştum
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=24801&title=sonunda-bitti-resimler-eklendi bu tarz koyu renkler sanki daha ağır ve hoş oluyor. açık olarak da dediğim gibi x design renkleri gibi tercih edebilirsiniz. örnek olarak http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ozden-otomotiv-den-orjinal-134816428/detay |
||
|
||
![]() |
||
|
Hocam teşekkürler dediğiniz gibi kapatıcak diye korkuyodum ben denıyen bırı olarak sızden bunu duymak ıyı oldu sıyahtan vazgeçıyorum çunku banada kapatıcak gıbı gelıyor aracın ıçınıı. |
||
||
![]() |
||
|
siyahtan vazgeçiyorum derken düz siyah tabi ki çok kapatır. ama siyah mutlaka desende olmalı ki diğer renkle uyum sağlasın. mesela x line desenleri mavi ve siyahtan oluşuyor. x design krem ve siyahtan oluşuyor. gidip de kırmızı maviden oluşan bir kılıfı ben tecih etmem açıkcası. tabi bunlar zevk meselesi. bence siz en güzeli bu işi yapan kişilerden fiyat alıp, desenlerini görerek içinize sineni yaptırmanız daha uygun olur. |
||
|
||
![]() |
||
|
siyahtan kastım üstteki resimdeki kılıf tabıkı oda duz sıyah değil zaten yardımlarınız ıçın çok sağolun malesef burda hiç bir döşemecide ıçıme sınen bır kılıf bulamadım o nedenle konu açtım ınternet uzerınden getırtmeyı dusunuyorum .
|
||
||
![]() |
||
|
Döşemelerimi değiştirdim çokta güzel oldu marketten aldım pufi marka cuk oturdu ama çok uğraştırdı tam tamına 2 saat oda daha önceden yapmışlığım var ona ramen tabi birazda özenınce ömürlük yaptık kayma falan olmasın dıye gereklı yerlerı diktik falan yordu bizi neyse kılıf hakkında düşünceleri olanlar takmayı falan düşünenler varsa yazsınlar resım atabılırım fikir açısından bana yardımcı olmaya çalışan herekese teşekkürler...
|
||
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |