![]() |
|
Sibop kapağı hırsızlarından bıktım artık :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
erman0464 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2012 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erman0464
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2013 Saat 09:45 |
Herkese günaydın arkadaşlar .Geçen hafta aracımın sibop kapakları çalındı, bu hafta tekrar aldım bir takım kapak salı günü. Bu sabah işten gelirken arabama şöyle bir bakayım dedim ve kapaklar yine yok :( nedir bu mahallenin çocuklarında çektiğim :) sizlerinde başına geliyor mu böyle durumlar.
Aldığım kapaklarda şunlardandı ve Manisa'da kazıklanmışım biraz :) ben 5 lira ya almıştım linkte 2 lira. Kapaklarıda yanında çıkan anahtarla var kuvvetimle sıktım ama yinede fayda etmedi.Ceplerinde anahtarla geziyorlar galiba :)
|
|
45 Y 6316 Malta Manisa Türkiye
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Firlamalar ya benim dayimin ogluda tehdit ediyo beni surekli yurutucem die şaka yapiyo saniyodum demek gerçektn yapiliyomuş böyle şeyler geçmiş olsun :)))
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
pt206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 265 |
ben artık pes ettim.ne zaman taksam yine yürütüyorlar.bende yürütmelerini engellemek için takmamaya karar verdim.olmayınca çalamıyorlar da
![]() |
|
2005 206 1.4 HDİ XT
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
söküp sağa sola atıyolar işte velet mi ararsın çizik falan atmasınlarda sibop kapağı basıt bişey :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Dizelci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Ya takmayacaksın ya da akşamları arabanı park ettiğinde kapakları da çıkartıp cebine koyacaksın. Her sabah arabana takar, akşamları çıkartırsın.
Tabi kapak konusunda bu kadar takıntılı değilsen takma. :)
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
sibop kapağı sibobun temiz kalması için gereklidir malesef, takmak lazım. ben eski aracımda bu mahallenin çocuklarına karşı sibop kapaklarını taktıktan sonra etrafına makaron geçirerek çözmüştüm basit bir şey öneririm.
son olarak sibop kapağını fazla sıkmayın sibob borusunu zedelersiniz...
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
erman0464 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2012 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erman0464
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet haklısınız fazla sıkıp boruya zarar vermekte var.en iyisi bi avuç plastik kapak alıp çalındıkça yenisini takmak galiba :) |
|
|
|
![]() |
|
Ssedo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Bende hepsiburadadan almıştım anahtarlıklı olandan öndeki 2 taneyi yürütmüşler:)))) :D en iyisi o siyahlardan takmalı yine ilgi çekmiyor :D
|
|
![]() |
|
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
benimde sürekli çalınıyor ama geçende bir tanesini yakaldım kulaklarını çektim bir daha yemin etti çalmıcam diye :))
|
|
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
benim sibop kapakları bildiğin siyah plastik olanlardan kimsenin yürüttüğü yok :) Ama veletler arabayı çiziyorlar o sıkıntı var işte..
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
ben hiç takmıyorum bir zararını da görmedim.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() |
|
jiyanxese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
ben pes ettim vala inanın siyah plastik olanlarıda çalıyorlar üstelik benim park ettiğim yerde çocuk falan da yok bazı sipob suzlar yürütüyor galiba :)
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erman0464
iyi fikirmiş :) ama pasosuna zarer vermezmi ki
|
|
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mümkün muhtemel normal kapaktan daha uzundur ve vida dişlerinin bittiği yere tekabül ediyordur. Çok söküp takmadığınız sürece sorun teşkil edeceğini sanmam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |