![]() |
|
MASRAFLAR |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Nikiforov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2013 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nikiforov
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2013 Saat 23:59 |
|
Peugeot 106 xr 1998 model aracımın baskı balatısını yenilemek gerekiyordu usta baskı balataya 130 fiyat çekti şansuzuman inmişken triger kayışı ve ön kısımdan ses geliyor amörtisörlerden zannediyorum bir kaç birşeyler değişmesi gerektiğini söyledi toplam 250 tl işçilik yazmış 130 baskı balata tüm set. 700 lira fiyat çıkardı sizce nasıl ?
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aklınızda fikir oluşması açısından modeller farklı olsada 206 aracım ıçın geçen ay baskı balata 200 TL (orjinal) artı 150 TL işçilik toplam 350 TL ücret ödedim özel serviste.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
Nikiforov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2013 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nikiforov
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
baskı balatanın orjinal olması veya başka bir markanın olması sorun olur mu ?
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Tabikide olur baskı balata önemli orjinal olmasında fayda var şöyle iza edeyim yan sanayı bır urun taktırırsanız daha çabuk bıter ve tekrar değişim yaptırmak zorunda kalırsınız iki kere ışçılık ödersınız ve orjinal ürün kadar sağlıklı ve güzel çalışmaz sorun çıkartabılıyor çoğu zaman aracın yürüyen aksamına etkı edıcek parçaları orjınal taktırmak herzaman garantıdır.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nikiforov
|
peki 130 liraya yapılan baskı balata ne kadar süre gider acaba ?
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nikiforov
|
peki 130 liraya yapılan baskı balata ne kadar süre gider acaba ayrıca benim verdiğim toplam fiyatın içinde triger var km saati bozuk o şanzumandan kaynaklanıyormuş ve tablar mı ne değişecek dedi toplam 250 işçilik ?
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nikiforov
|
bilgi için teşekkür ederim mesela kaç ay gider benim baskı balatam normal bir sürücüyüm ama ?
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nikiforov
|
Teşekkürler :) cahilliğime verin yeniyim bu konularda sürekli sorular sorular kafamda işte ne yapayım dayanamıyorum soruyorum :)
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |