![]() |
|
jant ve lastik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ömer_tarsus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: Tarsus Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer_tarsus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Eylül 2013 Saat 09:35 |
Eski lastikler orijinal olan 175/65R14 ise şimdiki lastik yarı çap olaran 1,2 cm yüksek ve 1 cm geniş aslında sürtmemesi lazım. Yalnız tur farkı olarak düşünürsek bir turda 7 cm fark var.
|
|
206 XT HDİ 2004 model(o artık yok)
Citro Yeni C3 2011 1,6 vti confort triptonik |
|
![]() |
|
seamad ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 380 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
185*50*15 denedik gene sürtüyor o yüzden eski jantları taktım şimdilik.
|
|
![]() |
|
seamad ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 380 |
Lastik üstten sürtmüyor iç yanaktan sürtüyor, torsiyonu yükseltsekte iç yanak gene sürtecek, çamurlluk içini ezmek lazımmış onuda ben yapmak istemiyorum arada derede kaldım açıkçası, bu arada bir kişi bindi.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
O lastik ölçülerinde sürtme yapmasına şaşırdım kaç kişi bınınce sürtme yapıyor ki toplamda merak ettim ? . Ya bıraz kaldırcaksınız aracın arkasını yada lastıkçıden yada daha önce takan bırısınde bu şartlar altında sürtme yapmayan lastık ölçülerini tespit edip lastık ölçülerini değiştirceksiniz onun dışında görselı çok iyi duruyor çözümünü bulun keyfini çıkarın bence kolay gelsin...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Arkadaşlar arabaya bir kişi daha bindiğinde arka sağdan sürtme sesi geldi lastikçiye gittim ve söktüler lastik iç yan taraftan sürtüyor tekrar eski lastiği taktık sizce ne yapmalıyım
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bencede görseli güzel olmuş, güle güle kullan :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Gayet güzel olmuş hayılı olsun :) Bir sorun olcağını sanmam şuan için ama bızım araçlarda torsiyon sorunları meşurdur ılla bı gun çıkarır sorun ...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
bu arada lastik ölçüsünü yanlış yazmışım 185-60-15
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar aracı zonguldaktan aldım ve çok tümsek olduğundan dolayı araç torsiyondan biraz yükseltilmiş, lastik ve çamurluk arası 4 parmak giriyordu ve hoş görünmüyordu bu gün ankarada bir ustaya gittim ve 50 TL karşılığında toriyonu biraz düşürdüler şu an arka lastik ve çamurluk arasına 2 parmak giriyor ön tarafa ellenmedi 3 parmak giriyor, birde çelik jant ve 195-60-15 lastik taktık, acaba çokmu düşmüş bir zararı olurmu aşağıda resmini paylaşıyorum, teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |