![]() |
|
307 direksiyonda sertleşme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
leffe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2013 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2013 Saat 15:42 |
307 direksiyonu kalas gibi oldu arkadaşlar. yüksek hızda sorun olmasa da özellikle park ederken bir murat 131den farksız. eskiden parmakla dönen direksiyon şimdi sarılıp vücutla çevirince dönüyor :)
hidrolik seviyesinde sorun yok. (10 yıldır aynı hidrolik var, hiç değişmemiş)
direksiyon pompasında önceden uğuldama vardı, o geçti dedim şimdi de sertleşme başladı. yenisine 1500 tl diyorlar. ne diyorsunuz? sorun gerçekten pompa mı? tamiri mümkün değil mi? kol kası mı yapmalıyım? :) |
|
2003 Peugeot 307XR 16v 5p
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"10 yıldır aynı hidrolik var, hiç değişmemiş" bu biraz mantıksız geldi bana yağ zamanla özelliğini yitirir su gibi olur 10 yıl ne demek yahu hemen yağ değişimi yaptırın .
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eğer sorun pompadansa yağ değişimi sorununuzu çözmez baktırın aracınıza burdan ne desek boş ama yağdan olsa zamanla sertleşir bırden bıre durduk yere kalas gıbı olmaz ki direksiyon .Geçmiş olsun.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benimde aymı sorun oludu fakat sabah arabayı ilk çalıştırdığımda sorun yok bi süre sonra başlıyo sertleşmeye tamirci direksiyon pompasının bıçakları görev yapmıyor dedi çıkma elinde varmış 120 tl işçilik hariç dedi değiştirmedim bide hortumunda yağ kaçırıyor gibi terliyo hafif damlatıyor ama hiç eksilmedi o şekilde kullanıyorum bayadır yan sanayi sıfır buldum 170 tl orijinal yeniside internette 250 300 civarında 1500 tl değil
|
|
peugeot 206 sw 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
acaba hortum tıkalı olabilirmi yağ dömüyosa devrede veya hortum tıkanırmı acaba
|
|
peugeot 206 sw 1.4 hdi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |