|
504 |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ozhan
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2013 Saat 12:37 |
504 Modeli Peugeot' un efsanevi Yahudi Mercedesi lakabını almasını sağlayan modeldir. 1968 - 1984 yılları arasında kasada makyaj yapılmadan üretim bantlarına veda etmiştir. 1969 yılında Avrupa' da yılın otomobili ünvanını alarak başarısını taçlandıran bu model 4 kapı sedan, stw, tek kapı coupe kasa tipi ve 1.8 L benzinli 2.0 L benzinli 1.9 L I4 diesel 2.1 L I4 diesel 2.3 L I4 diesel 2.7 L V6 benzinli motor seçenekleri ile üretilmiştir. Fransa, Çin, Şili, Arjantin, Nijerya, Kenya Yeni Zelanda Avustralya, Tunus, Tayvan ve Mısır' da üretimi yapılmıştır. Yahudi Mercedesi lakabı ise, aracın kolay kolay parça eskitmemesinden kaynaklanmaktadır. Örnek vermek gerekirse, ön düzende rotillerin bile iç tamir takımları mevcut olup, eskiyen rotili değiştirmeye gerek kalmaksızın sorun çözülebilmektedir. Günümüz üreticilerinin pek de işine gelmeyen ve sök tak ustalarının da sevmediği bir araçtır. Ustasını bulduğunuzda keyfine doyulmaz. İyi forumlar. ( Kaynak Wikipedia ) |
|
ozhan
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Admin den ricam, konuyu üretimi durdurulan modeller kısmına taşırsanız sevinirim, ben beceremedim.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |