![]() |
|
206 1.4 hdi olan arkadaslara sesleniyorum..? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Number1one ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2013 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Number1one
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2013 Saat 00:26 |
Merhaba arkadaslar aracım gec çalışıyordu bugun enjektörleri değiştirdim aracın çalışması düzeldi marşa bastınmı çalışıyor artık. Fakat 2. viteste 3000 devirde turbo devreye girip asılıyor nasıl diyeyim araba kenini öne atıyor asılıyor 3 viteste 2500 de giriyor ekstradan 3000 devire geldimi daha da asılmaya başlıyor 4 ve 5 viteste normal asılıyor. bu normal bi durum mu yoksa anormal mi? ne sıkıntısı olabillir bi fikri olan? sizin araclarınızda 2. viteste 2000 devirdemi yoksa 2500 devirdemi asılmaya başlıyor yoksa benimki gibi 3000 devirdemi? 3 vitesde kaçta asılmaya başlıyor? benim arac 2500 ektradan 3000 de bi daha asılıyor. şimdiden tşk ederim
|
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende 2000 2500 devir arasında kullanıyurm benim bildiğim turbo 1800 ler de falan devreye giriyor. sen bu sorunu usta söylemedin mi o nediyor
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
blue42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 226 |
evet max tork ta turbo açılır o da 1750-2000 ve 3000 arası devirde başlar sanırım , bu ıkıncı vıtes durumunu daha oncede duymuştum bana normal geliyor . devir - debrıyaj orantısına dıkkat ederek kullanın .
|
|
207 hdı comfort
|
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen öyle hatta yağmurlu havada gazı çok verdiğimde hafif biyer dönüyorsam 2000 devirden sonra araba altımdan kaçıyor patinaja düşüyor. bazen acaba araç 1,4 değilmi diye düşünüyorum
![]() ![]() |
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
aynen ![]() ![]() |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Benim aracım da 2500 devirde turbo devreye giriyor..
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
howard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2013 Konum: T.DAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Bi sorun var gibi bendede hdi var benimki 1.900 2.000'li devirlerde asılıyor 3.000-4000 kadar devam sonra olduğu yerde sayıyor. 1,2,vites 3,4,5 de ise 5.000lere kadar asılma gözlemledim.. not: hava ölçüm zımbırtısı varmış adını hatırlayamadım o arıza yaptı bende motor arıza ışığı yakıyor araba 3.000 devirde gitmiyor gibi oluyordu kontağı açıp kapatıyordum abartmıyorum araba spor araba gibi oluyordu. ( performans olarak ) sonra o zımbırtıyı yeniledim. normale döndü yukarda yazdığım gibi oldu.
Düzenleyen howard - 28 Ağustos 2013 Saat 18:59 |
|
Fikrim hevesimi alt etsin
|
|
![]() |
|
Number1one ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2013 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Number1one
arkadaşlar çıkma bi tane yağ kaçıran turbo buldu ustam benim turboyu söktük onu taktık şimdi 2 viteste 2000 devire gelmeden asılmaya başlıyor sizin dediğiniz gibi araba altımdan kayıyor =) normalde olması gerekende buydu turbom arızalıymış demekkiturbo alcam artık mecburen sizinde başınıza böyle bir olay gelirse bilinki turbonuz bozuk. ayrıca arkadaş hava debi metresi demiş onla ilgilide bişey söyliyeyim başınıza falan gelirse aklınızda bulunsun arac siyah duman atıyorsa arac debi metresini değiştirip bide öyle deneyin duman ondanda çıkabiliyor herkeze tşkler =)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |