![]() |
|
SATILACAK 16.09.13 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
king58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2013 Saat 23:22 |
sayın forum üyeleri aracımı satılığa çıkartıcam çünkü ev almayı düşünüyorum aracım peugeot 307 1.6 xt premium bva otomotik vites aracımın bildiğim özelliklerini yazayım müsadenizle; 6 airbag dijital klima soğutmalı torpido gözü ön koltuk altlarında çekmece sunroof krem rengi orjinal deri döşeme far yıkama far sensörü yağmur sensörü orjinal park sensörü 5li cd changer v.s bilen bilir zaten full*full*full ayrıca led stop ve angel farlarıda var app mühürlü plakalar v.s aracım orjinal 84.000 km de daha 85 olmadı muhtelif yerlerinde boya var ağır bakımları tarafımdan orjinal olarak yapıldı şimdilik foto v.s paylaşmıyorum nişanımız var ozamana kadar araç bana lazım dediğim tarihte ilanı koyucam ve siz değerli dostlarımla paylaşıcam kendim aracı uygun aldığım için çok uygun bir fiyata vericem yinede aracımı görmek isteyen olursa siz değerli dostlarıma yardımcı olurum 0555 491 36 51 istanbul gültepede araç gri renkte
|
|
Yanlış Ata Oynama.At Teper,Kupon Yatırtır.Baskalarının Gazına Gelme.Motoru Bogdurur,Piston Sardırır..!
|
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar olsun
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
hayırlı satışlar
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı Satışlar İnşallah
|
|
Hesabını Veremeyeceğiniz İşlere Kalkışmayın..Çünkü,Öteki Tarafta Bulaşık Yıkatmıyorlar...
|
|
![]() |
|
umut_25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Usta araç kaç model ?
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
hayırlı satışlar
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Araç 2004 model
Bir akrabamda 2004 fiesta dizel var onu satabilirsek daha büyük araçlara bakacağız sizi de listeye ekledim
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Şimdiden hayırlı satışlar :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Hayırlı Satışlar...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |