![]() |
|
ön düzende tıkırtı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
koray ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2011 Konum: YER Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2013 Saat 13:24 |
arkadaşlar benim 206 xt 1,6 1,6 aracım var aracın düz yolda dahi gidince ön tekerleklerden tıkırtı geliyor çok belirgin şekilde sorun ne olabilir yardım lütfen..
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bugün 307 min taşlı yolllarda hafiften direksiyonda sallantı ve boşluk hissi var diye tüm öntakımı değiştim. salıncak, rotil, rot kolu, rot başı olmak üzere iki tarafıda yeniledim sorunum tam çözülmedi ama ön aksam yaşın ve km nin sebebiyle yorgundu yeniledim çok iyi oldu. tık ses yok artık. aracım 2007 model 73 bindeydi. ilk defa yenilendi. bu saydığım barçalardan biridir muhtemelen tıkırtıya sebep olan sizde de. z rotta olabilir tabi. imkanınız varsa komple yenilemek daha iyi olur.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Uzun yıllar 206 kullandım rotlara bakmanı tavsiye ediyorum..
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
dıreksıyonu çevırırken gıcırtı tarzında bır ses ise salıncaklar dan yapıyordur.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
eğer direksiyonu çevirirken yapıyorsa ve direksiyon önce zorlanıp sonra birden atıyorsa amasör üst takoz bilyalarındanda olabilir eğer aracın basıksa onlarada bi baktır.
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
koray ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2011 Konum: YER Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
direksiyonu dönderirken gayet normal hiç ses yok ama hafif mucurlu yollarda hırıldı geliyor tabanda lastiklerde z rotlarını değiştim. salıncak, rotil, rot kolu, rot başı nı değişeyim . sonuçlarını yazarım saygılar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |