![]() |
|
206 Benzin kokusu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2013 Saat 22:52 |
Merhaba arkadaşlar..
Aracım Peugeot 206 1.4 Lpgli.özellikle benzin aldığımda cıkıyor benzin kokusu ortaya ve aracın dışında.Camları kapattığımda içeride herhangi bir koku yok.Camları acamıyoruz bu yüzden seyrederken ![]() Bu sorunu yaşayan veya bilgisi olan yardımcı olabilirmi acaba? |
|
![]() |
|
yavuz_0051 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2012 Konum: aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yavuz_0051
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bendede sabahları oluyor ilk çalıştırmamda bi benzin kokusu sarıyor ortalığı
|
|
yavuz 206
|
|
![]() |
|
muku ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende camı açamıyorum sürekli benzin kokuyo, işin kötüsü birsürü olasılık var nerden geldiğini nasıl bulacaz,bigün kafayı bulup sızacam arabada:)
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
depo kapağı contasını kontrol edin sertleşmiş ise contayı yerinden çıkartıp ters olarak tekrar takın ben servisin teşhis edemediği koku sorununu böyle çözdüm..
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
muku ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
depo kapağından olsa yolda giderken camdan gelirmi koku yani kapak arkada rüzgarın etkisiyle kokunun arkaya doğru uçması lazım bence önden geliyodur
|
|
![]() |
|
aran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
arkadaşlar koku aracın içindede başladı.sonunda götürdüm servise.arka koltuğun altındaki depo şamandırasından kaçırıyormuş.şamandıra değişicek.siparişini verdiler parçanın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |