Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 206 cc detaylı bilgiye ihtiyacım var
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

206 cc detaylı bilgiye ihtiyacım var

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
impact Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
İZMİR İL TEMSİLCİSİ

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı impact Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 206 cc detaylı bilgiye ihtiyacım var
    Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2013 Saat 14:23
arkadaşlar arabamı satıp 206 cc almaya karar verdim. 3 haftadır manuel, yeşil olmayan, kumaş koltuklu 1.6 cc bakıyorum ancak kafama takılan bazı sorular var?
1) aynı model cc lere bakıyorum kimisinde tampon çitaları gövde rengi kimisinde değil
2) kimisinde metal pedal vites vs. yok
2,5)rüzgar gülü jant ve cok kollu jant versiyonları var
3) GTI tampon çamurluk olan versiyonları var mı?
4) tavan çok sıkıntı yaratır mı? alırken nelere dikkat etmek gerek
5) kronik arızası var mı başıma bela olacak?
çok soru sordum farkındayım ama canımı sıkacak olursa pişman olmak istemiyorum.
ilginize şimdiden teşekkürler..
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2013 Saat 15:12
1-orjınalı govde rengınden dıger govde rengı olmayanlar degısmıs yada kendı yapmıs olabılır dıye bılıyorum.
2-orjınalı metal pedal 
3-camurluk ve tampon gti ıle aynı orjınaldır hatta sis yerleri bile farklı
4- tavan olarak da cok kurcalanmamıs alırsan az ugrasırsın yada orjınalını bulmaya calısırsın
5- kronik sorun derken temiz ve oynanmamısını bulman lazım ve bunun yanında da duz 206 cc alma derim alacaksan roland garros al cok pişman olursun onun da temizini bulman gerek benım cc beni cok ugrastırdı ordan bılıyorum 

şimdiden hayırlı ugurlu olsun hakkında
Yukarı Dön
impact Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
İZMİR İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı impact Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2013 Saat 09:37
valla birden fazla araçta görünce şaşırdım farklı donanımlar mı var diye düşünmeye başladım açıkçası. beyaz kadran ve metal pedal falan aynı model olmasına rağmen kiminde var/yok
tavan da sıkıntı çıkarsa malum masraflı..
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2013 Saat 10:23
ben yıllardır 206 cc kullanıyorm, ikinci arabamdır. yazları binerim. yardımcı olmaya calısayım. kronik bir problemi yok. motor ve yuruyen aksam zaten 206 ile aynı standart olarak. araba 4 kisilik olarak gecer fakat onde sofor ve yanundaki yolcu rahat genis genis oturur, arka koltuklar sadece zorunlu kaldıgında 2 kisiyi sıkıstırarak oturtabillirsin. ama bindiklerine bin pisman olup sana bu da arabamı yaaaa derder. arabadan aatasın gelir onları. genelde arka koltukları laptop cantamı komak icin kullanorm ya da poset. bir kere arkadasımn kopegini komustuk araba zaten dikkat cekio kopek resmen hayran bırakmıstı herkesi ( ben iki kisi bindigim icin umrumda olmuyor acıkcası zaten, zorda kalmadıkca da almıyorum kimseyi, binsin taksye gitsin, ben keyif icin biniyorum cc'ye) su alma sorununu tamamen kullacı hatası olarak goruyorum. ilk zamanlardan itibaren aracın cabrio lastikleri düzenli yaglanmadıysa ya da silikon sprey yapılmadıysa ilerde bu lastiklerde curukler olması ve su alması muhtemel onun haricinde bakımkı bir cc su almaz. begendigin aracı alıcagın zaman sok oto yıkamaya sahibi guveniyorsa arabasına vurdur araca su sonra icini kontrol et. açılır mekanizma arac kaza yapmadıkca arka kısımdan tamir gormesi imkansızdır. tamir gormusune zaten yanasma cok pahalı bir sistem. yan cıtalar ve tampon orjinali siyahtır. harici olan her renk boya. kadran 2003 sonrası beyaz olabilmekte. aynı sekilde metal pedal da var. nazik bir aractır, fazla modifikasyona ugramıs araclarla ilgilenme. soruların olursa zevkle cevaplandırırım. keyifli bir arabadır. yaz aksamları tadından yenmez. meraklı bakıslardan rahatsız olmam, 4 kisiyi binememeyi de dert etmiyorsan al tadını cıkar.
Yukarı Dön
impact Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
İZMİR İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı impact Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2013 Saat 16:43
aynen bende en fazla 2 kişi biniyorum aracıma o yüzden tek kapı almıştım 307 yi. modifiyeli araba zaten almayı istemiyorum orjinal olsun istiyorum. yıkama işi aklımdaydı zaten onu yapmak şart. bilgi için teşekkürler..
Yukarı Dön
TuNeR_32 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı TuNeR_32 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2013 Saat 21:04
Temiz bir CC istiyorsan ben aracı satmayı düşünüyorum bu aralar araçta değişen yok sadece ön kaputta taş atıklarından dolayı boya var forumda resimleri mevcut bir bak istersen detaylı fotoda atarım orijinal kitapçıklarına kadar durmakta 4 lastik sıfır tavan problemi vs yok 115 binde daha aracı ilanıda koymadım 

forumumuzda üye olan 206fr Mahir arkadaşımızın düğününden kareler...;) Araç hakkında bilgi almak için Kendisi ile iletişime geçebilirsiniz..

http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=30645&title=tuner-32-hasan-kardesimize-tesekkurler

Düzenleyen TuNeR_32 - 29 Ağustos 2013 Saat 21:17
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
Yukarı Dön
SDYMZ Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SDYMZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2013 Saat 06:58
bizim mahallede 206 cc var sırf su alıyor diye sattı. 307 den 206 ya binince küçük gelecek sana 307  cc bak derim
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 474 0 freestyle53
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6492 16 a.selim
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 199 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 469 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 378 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107609 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1614 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3257 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 10135 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 9011 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 1080 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 1258 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1704 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55650 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 326 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1436 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 2878 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 293 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2925 0 berkancelik
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
badking530 1
freestyle53 1
CBerkG 1
kaya52 1
karauurböcei 1
ankaralı_emre 1
Pyrs 1
Barisge 1
Pejocum 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English