![]() |
|
206 cc detaylı bilgiye ihtiyacım var |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2013 Saat 14:23 |
arkadaşlar arabamı satıp 206 cc almaya karar verdim. 3 haftadır manuel, yeşil olmayan, kumaş koltuklu 1.6 cc bakıyorum ancak kafama takılan bazı sorular var?
1) aynı model cc lere bakıyorum kimisinde tampon çitaları gövde rengi kimisinde değil 2) kimisinde metal pedal vites vs. yok 2,5)rüzgar gülü jant ve cok kollu jant versiyonları var 3) GTI tampon çamurluk olan versiyonları var mı? 4) tavan çok sıkıntı yaratır mı? alırken nelere dikkat etmek gerek 5) kronik arızası var mı başıma bela olacak? çok soru sordum farkındayım ama canımı sıkacak olursa pişman olmak istemiyorum. ilginize şimdiden teşekkürler..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1-orjınalı govde rengınden dıger govde rengı olmayanlar degısmıs yada kendı yapmıs olabılır dıye bılıyorum.
2-orjınalı metal pedal 3-camurluk ve tampon gti ıle aynı orjınaldır hatta sis yerleri bile farklı 4- tavan olarak da cok kurcalanmamıs alırsan az ugrasırsın yada orjınalını bulmaya calısırsın 5- kronik sorun derken temiz ve oynanmamısını bulman lazım ve bunun yanında da duz 206 cc alma derim alacaksan roland garros al cok pişman olursun onun da temizini bulman gerek benım cc beni cok ugrastırdı ordan bılıyorum şimdiden hayırlı ugurlu olsun hakkında
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
valla birden fazla araçta görünce şaşırdım farklı donanımlar mı var diye düşünmeye başladım açıkçası. beyaz kadran ve metal pedal falan aynı model olmasına rağmen kiminde var/yok
tavan da sıkıntı çıkarsa malum masraflı..
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
ben yıllardır 206 cc kullanıyorm, ikinci arabamdır. yazları binerim. yardımcı olmaya calısayım. kronik bir problemi yok. motor ve yuruyen aksam zaten 206 ile aynı standart olarak. araba 4 kisilik olarak gecer fakat onde sofor ve yanundaki yolcu rahat genis genis oturur, arka koltuklar sadece zorunlu kaldıgında 2 kisiyi sıkıstırarak oturtabillirsin. ama bindiklerine bin pisman olup sana bu da arabamı yaaaa derder. arabadan aatasın gelir onları. genelde arka koltukları laptop cantamı komak icin kullanorm ya da poset. bir kere arkadasımn kopegini komustuk araba zaten dikkat cekio kopek resmen hayran bırakmıstı herkesi ( ben iki kisi bindigim icin umrumda olmuyor acıkcası zaten, zorda kalmadıkca da almıyorum kimseyi, binsin taksye gitsin, ben keyif icin biniyorum cc'ye) su alma sorununu tamamen kullacı hatası olarak goruyorum. ilk zamanlardan itibaren aracın cabrio lastikleri düzenli yaglanmadıysa ya da silikon sprey yapılmadıysa ilerde bu lastiklerde curukler olması ve su alması muhtemel onun haricinde bakımkı bir cc su almaz. begendigin aracı alıcagın zaman sok oto yıkamaya sahibi guveniyorsa arabasına vurdur araca su sonra icini kontrol et. açılır mekanizma arac kaza yapmadıkca arka kısımdan tamir gormesi imkansızdır. tamir gormusune zaten yanasma cok pahalı bir sistem. yan cıtalar ve tampon orjinali siyahtır. harici olan her renk boya. kadran 2003 sonrası beyaz olabilmekte. aynı sekilde metal pedal da var. nazik bir aractır, fazla modifikasyona ugramıs araclarla ilgilenme. soruların olursa zevkle cevaplandırırım. keyifli bir arabadır. yaz aksamları tadından yenmez. meraklı bakıslardan rahatsız olmam, 4 kisiyi binememeyi de dert etmiyorsan al tadını cıkar.
|
|
![]() |
|
aynen bende en fazla 2 kişi biniyorum aracıma o yüzden tek kapı almıştım 307 yi. modifiyeli araba zaten almayı istemiyorum orjinal olsun istiyorum. yıkama işi aklımdaydı zaten onu yapmak şart. bilgi için teşekkürler..
|
|
![]() |
|
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
Temiz bir CC istiyorsan ben aracı satmayı düşünüyorum bu aralar araçta değişen yok sadece ön kaputta taş atıklarından dolayı boya var forumda resimleri mevcut bir bak istersen detaylı fotoda atarım orijinal kitapçıklarına kadar durmakta 4 lastik sıfır tavan problemi vs yok 115 binde daha aracı ilanıda koymadım
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=29259&title=32hasan206cc-20-cabrio-gncel-resimler forumumuzda üye olan 206fr Mahir arkadaşımızın düğününden kareler...;) Araç hakkında bilgi almak için Kendisi ile iletişime geçebilirsiniz..
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=30645&title=tuner-32-hasan-kardesimize-tesekkurler Düzenleyen TuNeR_32 - 29 Ağustos 2013 Saat 21:17 |
|
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
bizim mahallede 206 cc var sırf su alıyor diye sattı. 307 den 206 ya binince küçük gelecek sana 307 cc bak derim
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |