![]() |
|
fan sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
foresteng. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı foresteng.
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2013 Saat 13:05 |
Merhabalar,
Aracım 2006 model benzinli 1,4 otomatik Feline 206 ... Bu aracımla İlk defa uzun yola çıktım.. Tüm bakımları tamdı (yağ, su vs.) İstanbul-Bartın; Bartın-İstanbul 3 günlük bir gezi planlamıştım.. Ancak yolda fanın en son kademesinde sürekli çalıştığını farkettim... Bu yüzden 3-4 saatte bir mola vermek zorunda kaldım.. Hareret ibresi rampalarda 90 a geliyor, normal yolda giderken 70-80 arasında gidip geliyor.. buna rağmen fan deli gibi çalışıyor. Hiç bir su eksiltmesi yok.. Bildiğim kadarıyla müşir değişmişti. Bu motorla 2 adet müşir var diye duydum, doğru mudur ? Fanın sürekli çalışma olayı müşirden midir ? Ayrıca bir ara hararet ibresi 90 olunca şanzumanda tuhaflaşmış, hatta manuele aldığım halde ekranda hala D simgesini görüyordum ve manuel olara kullanamadım.. Ne zaman mola verip, araç soğuyunca her şeyin normale döndüğünü farkettim.. *Bu arada benzine zam gelmesi de cabası oldu...
|
|
2006/206 Feline OV 1,4 (benzinli)
Kapkara |
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmişolsun araç kaç binde ? triger değişti mi? trigerle beraber devirdaim değişti mi?
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
foresteng. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı foresteng.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracım 74600 km de.. Trigiyeri hatırlamıyorum yani benden önceki sahibi yapılan değişim notlarını vermişti ama, şimdi hatırlayadım ..
|
|
Kapkara |
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
müşür bozuk olabilir,klimanız açık olabilir,müşür başlığı var termostatın birazcık üstünde o çıkmış olabilir..
|
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı foresteng.
Teşekkür ederim, en kısa zamanda kontrol ettiricem.. Klima açık kapalı farketmiyordu ..
|
|
Kapkara |
|
![]() |
|
koray ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2011 Konum: YER Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
akü başlığını söküp tekrar takmayı dene
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı foresteng.
Hangisini ?
+ mı ? - mi ?
|
|
Kapkara |
|
![]() |
|
koray ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2011 Konum: YER Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
benim araç aniden stop lambası yanınca hareret tavan yapıyodu aracı durdurup akü başlığını söküp 1 dakika bekleyince tekrar takıyodum eski halini alıyodu düzeliyordu tekrar. +
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı foresteng.
ok.. denerim ...
|
|
Kapkara |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |