![]() |
|
takas yapmalımıyım sizce ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2013 Saat 01:08 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() resmen bir türkiye klasiği araç 4 çeker çok yakar diye piyasası ölmüş çok şaşıırdım fiyata, sürekli 4 çeker bir araç kolay kolayda yorulmaz yani 180 bin neredeyse yarı ömrü bile denilebilir bu tip bir araç için. kazası cezası yoksa birazda fazla yaksın umursamam derseniz, güzel tercih * birde direksiz kapı olayına alışmak gerek kapıya atınca eliniz boşta kalabilir
![]() Düzenleyen errör - 25 Ağustos 2013 Saat 01:10 |
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok güzel araç sorunu yoksa takas dusunulebılır ben bu araçları çok beğenıyorum gozumu çok dolduruyor o yuzden hıç dusunmezdım bıle böyle bı dusunce olsa kafamda araçta sıkıntı yoksa takas yapılabılır hayırlısı olsun dıyorum tabı ama yakıt farkeder dızelden bıanda 1.6 benzınlıye bınınce ...
Düzenleyen samet206 - 25 Ağustos 2013 Saat 01:17 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
misal adam 230 bin km de satıyor ama araç 60 bindeymiş gibi bakıyor , değişik bir olay subaru , ama yaktığı bir gerçek ve az yakmasını sağlamak için lpg takmak dışında yapılabilecek pek birşeyde yok, devirsiz kullanayım vb yemiyor 4 çekerde ama o viraja girdiği çizgiyle çıkması yaktığını unutturuyor oda bir gerçek
![]() |
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
valla hocam subaru alacaksan mavi alacaksın benim düşüncem :)
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
sırf bu araçla bir tur atmak için bursaya gelirim abi yapılabilir araçta ciddi sorun yoksa ama bunun servis olayından herkes anlamaz heralde saglam bir usta bulmak lazım.
Düzenleyen Burak044 - 25 Ağustos 2013 Saat 02:27 |
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Ne işine gelir be topram.
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
bende istiyooom.. abi valla cc den vazgeçeceğim şimdi..
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Bugun ışıklarda karşılaştık araçla çelıkpalasın orda sarışın bır adam kullanıyordu aracı gayet hoş bır goruntusu var
16 LT 117 |
|
|
![]() |
|
inşallah abi araçta sorun yoksa kasa olarak gayet güzel bir araç, gönlünde varsa inşallah anlaşırsın sana daha çok yakışcaktır gerçi aslana ayıp olcak bıraz ama :)
|
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
araç güzel,bir lpg+orj hks son susturucu vayy anam vayyy derım,bende arıyorum temiz yok bizim çevrede,hadi hayırlı olsun.
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
burayı okuyun bence....yakıt tüketimi gayet kallavi...ayrıca tüp kesinlikle olmuyor bu araçlara...takarız diyenlere de aldanmayın...yolda giderken motor kaputundan fırlayan hava filtresi görebilirsiniz...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hayırlısı olsun o zaman kardeş...
ama tutunamadı bu araçlar...kupon araba gibi meraklısı olunca satabilirsin. ben 2010 senesinde bir heves mazda lantis aldım. satıncaya kadar baya bir zorlandım...ki araç hatasız-kazasız+full dü. |
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Ankarada bir abim aldı 2 yıl önce subaru ama bundan değil model hatırlamıyorum.
Adam aşık oldu arabaya batuma gitti geldi Satılmaz dediler hayatı yaşamak risk zaten dedi aldı şimdi üzerine 3. arabasını kullanıyo Hayırlısı olsun kısmetse olsun
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
Öncelikle Subaru'nun En verimsiz motorlarından biri ama boxer motor sesi çevrendeki araçları korkutacaktır. boxer motoruda her usta yapamaz özel subaruculara gitmen gerek sorun yaşamak istemiyorsan yakıt konusunda 4x4 olması nedeniyle bir hayli fazla olacaktır benizinin ülkemizdeki fiyatı 5.00 TL olduğunu unutmamak gerek ayrıca parçasıda baya pahalı bir araçtır.( çoğu avrupa araca göre) LPG uyum sağlamıyor demişler Sağlar ama sen bu araca atiker takarsan sürekli sorun yaşarsın bu araca gidecek tüp prince marka olmalıdır. ve işin ehli bir usta tarafından yapılmalı.. ve kesinlikle satılmaz vs vs konularını boşver her malın alıcısı vardır. eğer subaruya binmek istiyorsan temiz g8c yada 2.0wrx olmalı düşüncesindeyim ;) benim ki eleştiri vs değil aklında kalacaklar olmalıdır. hayırlısı olsun
Düzenleyen TuNeR_32 - 26 Ağustos 2013 Saat 01:44 |
|
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlısı olsun Salih abi, araç güzel :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
o fiyata bir subaru bana şaibeli gelmişti zaten aracın bence çok iyi maşallah vazgeçme pejo dan
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
göründüğü gibi değilmiş demek araç boş çıktı iyi ki baktırmışsınız hayırlısı olsun ...
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |