![]() |
|
206 gıcırtı sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bjkamil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2013 Saat 12:33 |
Arkadaşlar aracım öne ve arkaya esnediğinde ortadan bir gıcırtı sesi geliyor. özelikle 1. viteste çok belirgin. mesela 1. vitese takıp kalkış yapıyorum gazdan ayağımı çekince araç öne doğru esniyor ve ses çıkıyor. tekrar gaza basınca yine aynı. motor kulağından olabilir mi?
|
|
206 1.4 feline 2006 model
|
|
![]() |
|
ARAL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2013 Konum: aydın nazilli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tam anlayamadım ama kayıştanda olabilir.eğer motordan geliyorsa.eğer arkadan falan geliyorsa torsiyonlardanda olabilir.giderken lakaya falan girdiğinizde gıçırtı takırtı geliyormu
|
|
hastasıyız dede :) 206 gti
|
|
![]() |
|
bjkamil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
torsiyon yada kayış değil. motor üst kulağı olabilir gibi. nette biraz araştırdım ama emin değilim.
|
|
206 1.4 feline 2006 model
|
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Bende yaşadım ama sürekli değildi .. Sanırım ıslandığı zaman geliyordu.. emin olmamakla beraber amortisörlerden fln diye düşündüm hep...
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
eski araçlarda motor kulağının gıcırdaması pek olası değildir. bilyalardanda olabilir
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Araç bir kaç gün yattıktan sonra bu sesi veriyorsa normal. araca bir kaç defa sert fren yapınca düzelir.
|
|
![]() |
|
EmreÖz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
Benımde torsiyonlar'da sıkıntı var gacur gucuruda duyuyorum takur tukuruda =) gecen 250 kg yuk koydum arka koltuga. yuku boşallttım sabahleyın aracıma bındım 2 gundur ne gıcırtı ne takur tukur var.. ama torsıyonlar sıkıntılı buyuk ıhtımal yaglanıcak.. kımı usta dıyor yaglanacak kımı usta dıyor yaglanmaz değişicek ustalar'da anlamıyor gibi :D
|
|
CNN18
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |