![]() |
|
Partner 1.9 motor fanı sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ebucihad ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2013 Saat 20:32 |
selamın aleyküm. 1.9 2004 model partnerim var. Hareret göstergesine çalıştırdıktan yarım saat sonra baktığımda 90 derecenin 1 çizgi üstünde görüyorum fakat fan açılmıyor.Arabada far kolunda arıza var kapalıyken park lambaları yanıyor. Çalıştırırken arka silecek aktif değilken 1 kere çalışıp duruyor. Aceba elektrik aksamındaki hata yüzünden olabilir mi? Yada ilk yapılacak şeyler nelerdir. İlginiz için teşekkür ederim cevaplarınızı bekliyorum.
|
|
![]() |
|
kasırga16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kasırga16
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aleykümselam hocam, partner vardı bende de 1,9 2005, pejolar yüksek sıcaklıkta çalışmayı sevdiğinden 100-110 derecelerde fan açıyor genelde. arabayı boşa alıp gaza yüklen harareti biraz yükselt, 100-110 lardan sonra hararet çıkmaza fan açmıştır zaten, birde iki kademeli fan var diye hatırlıyorum, emin olmazsan servise göster. İlk çalıştırırken arka sileceklerin çalışıp durmasını sileceklerin kontrol edildiği koldaki ayarlardan yapabilrsin.
|
|
'Kötülüğü andıkça, kötülük yayılır.'
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |