![]() |
|
Ne Alayım?407-308?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Lion King ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Lion King
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2013 Saat 22:59 |
Arkadaslar 27-28 bin TL bütçem var ne tavsiye edersiniz??? 308?407?Seat Leon?yada baska bıraz buyuk tipli bir araç? 100.000KM'yi geçmemiş olmalı..benzinli olsa daha çok severim..
|
|
Meraklısı değil hastası
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benzinli Alcaksan Leon Alacaksın :) Leon Gerçekten Çok İyi Bir Araç Aradığın Bütçeye Göre Kmye Göre Temiz Bulurmusun Bilemiyorum Ama 30 a kadar çıkarsan bulursun gibi geliyor :)
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
![]() ![]() ![]() ![]() |
bütçeyi zorlayıp http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-senin-olmaya-geldim-106351175/detay almanı tavsiye ederim
|
|
![]() |
|
Lion King ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Lion King
bende cok beyenıyorum ama 2006 leon almaktansa 2009 307 almakta var yada 2006 dızel 407 almak var..bıraz kafam karısık bu konularda..yoksa leon ınanılmaz guzel ve keyıflı bır arac cok kullandıgım ıcın bılıyorum..
|
|
Meraklısı değil hastası
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
407 d segmenti 308 c aile ile kullanım söz konusuysa bagaj ve hacim avantajını düşünerek 407 derim diğer şartlarda 308
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-orjinal-degisensi-boyazis-hafta-sonuna-kadar-fiyati-dustu-133717450/detay/
leon keyfılı araba kımse bısey diyemez ona ama yakıt olarak dedın mı fazla yakıyo bıraz.. 407 dedın mı konfor guvenlık durus vs nedersen 10no araç yakıt olarakta sehır ıcı 25-30kurus arası degısır.. 1,6hdi motor hakketten yapmışlar.. 308de kafada dusunulcek araç.. dizel kullanmam derdım ama 407m var sımdı, 1.5tonluk araç fırlıyo yerınden.. virajlara gırıste cıkısta hıc mı atmaz araç senı..kasa olarak denılcek bısı yok.. motor olarakta hdi bence butun odullerı hakkedıyo..
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Yakıt Durumu Gerçekten Doğru :( Çok Yakıyor Mubarek :(
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Lion King
alacagım aractan butun beklentım sorunsuz olması 3-4 sene kullanmak ıstıyorum ve stıl olarak gozume her zaman guzel gorunmesı..ılanını verdıgınız arac harıka gercekten tam ıstedıgım sport up donanımı.bıraz km sı yuksek geldı ama boyasız bır ara yarın ılgılenecegım bu aracla... 407 ve seat leon ıle ılgılı baska yorum ve gozunuze carpan bır ılan paylasırsanız cok sevınırım rkadaslar sımdıden tesekkurler..
|
|
Meraklısı değil hastası
|
|
![]() |
|
Düşünüyorsan Benim Sahindende İlk Gözüme Çarpan Araç şu :) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-acillllllll-2011-1.4-tsi-style-78000-km-bakimli-sahibinden-134722826/detay/ ( Açıklamayı Okumadım )
Düzenleyen Zagorka - 22 Ağustos 2013 Saat 23:35 |
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Benzinli alacak olsam leonu tercih edrim. Piyasasini bilmiyorum tabi. Yada orjinal temiz hangisinden bulursan onu tercih et.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
hocam yaş kaç ne tip kullanım istiyorsunuz ayda kaç km yaparsınız tek kapı ister misiniz bunları bilemiyorum ama bir arkadaşım için geçen gün bu fiyat civarında yaptığım araştımanın sonuçlarını aşağıda sıralıyorum içlerinde megane rs leon çupra bile mevcut kafanızı karıştırmamış olmak dileğimle
![]() http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-sahibinden-satilik-a3-full-paket-134701130/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-golf-2007-orjinal-abt-kitli-bakmadan-gecme-125389223/detay |
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
2-3 aydır 308 dizel otomatik e biniyorum çok memnunum tavsiye edermm.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Lion King
![]() |
|
Meraklısı değil hastası
|
|
![]() |
|
meto307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
seatların leonların torpidoları iç ön konsolları cok zayıf bence içine oturduğun zaman kendini eski model bir model bi aracın içindeymişsin gibi hissettiriyor.fakat dış görünüşü çok çok yakışıklı duran bi araç iç tasarım onemli değil diyorsan leon iyi bir seçim tabi bu benim görüşüm.
|
|
![]() |
|
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
308 Can'dır
|
|
Hesabını Veremeyeceğiniz İşlere Kalkışmayın..Çünkü,Öteki Tarafta Bulaşık Yıkatmıyorlar...
|
|
![]() |
|
msk_sansal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
3 4 daha koy 2006 yukarısı Civic hb al
![]() |
|
2013 civic hb 1.4 sport milano red
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Lion King
Kesinlikle Leon Stylance'da karar verdim arkadaşlar düşük kilometreli bulup lpg takacağım..
|
|
Meraklısı değil hastası
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
eğer yakıtı düşünüyorsan e-HDİ 308 derim resmen kokluyor ve performansa çok iyi
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Lion King
Sport-up bıraz butcemı asıyor en fazla alabılecegım sttlance :) hocam 308 direksiyonunu ork sevmedım bana leonu kullandıgımdakı hıssı vermedı.tabıkı mantıklı olan leona verecegım parayla dızel 308 yada astra almak ama gonlumden gecenı alıcam bu sefer :D
|
|
Meraklısı değil hastası
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |