|
|
SAĞA ÇEKME VE TİTREME |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
uslu5421
1. Vites
Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: SAĞA ÇEKME VE TİTREMEGönderim Zamanı: 22 Ağustos 2013 Saat 14:29 |
|
2005 model 307 look aracım var, 80/90 km de direksiyonda titreme vardı ve düşük hızda direksiyonu bırakınca araç sağa gidiyordu.Servis sağ aks başında problem olduğundan değiştirdi.80/90 da titreme geçti ancak sağa çekme halen devam ediyor.Rot balansa götürdüm bu seferde arka aksta yamukluk var dendi, şasecide çekilerek düzeltildi tekrar rot balans yapıldı ancak hala çekme devam etmekte.Bu sefer de 120 yi geçince direksiyon gözle görülür şekilde titriyor.Neden olabilir?Yardımlarınızı bekliyorum
Düzenleyen Burak044 - 22 Ağustos 2013 Saat 21:27 |
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
errör
3. Vites
Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2013 Saat 23:57 |
|
hocam salıncaklarda veya salıncak burçlarında bir problem olma ihtimali yüksek, bu tip kolay teşhis edilemeyen sorunlarda yetkili servisin kapısını çalmak biraz maliyetlide olsa sizi direkt olarak çözüme ulaştırabiliyor.
|
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
fatihgg
2. Vites
Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2013 Saat 14:46 |
|
jantlarda sıkıntı olabılır mı? rot kollarında vs.. bu arada aracımı 110da tıtreme var dıye rot balansa soktum üç kere farklı yerde yaptırdım sonuncu lastikçi düzgün yaptırmıştı bilginize.Egerkı guvenmıyorsanız farklı bır yere daha yaptırın derım.. |
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
Bünyamin.Kar
1. Vites
Kayıt Tarihi: 29 Mart 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Bünyamin.Kar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2013 Saat 20:33 |
|
Hocam bi kaç farklı rotbalanscıya gösterin, tek birine bağlı kalmayın, sonra benim gibi mağdur olursunuz
|
|
|
97 model 306 1.6 diamond
|
|
![]() |
|
uslu5421
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2013 Saat 14:07 |
|
arkadaşlar sağolun, verdiğiniz tüm seçenekleri değerlendiricem, neticeyi de buraya yazıcam.Teşekkürler
|
|
![]() |
|
ErolSs
1. Vites
Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2013 Saat 15:11 |
|
abi sağa cekme haricinde aynı olayı bende yasadım lastiklerin balansı yokmus yaptırdım düzeldi
|
|
|
QWERTY
|
|
![]() |
|
uslu5421
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2013 Saat 09:11 |
|
Arkadaşlar, sorun çözüldü:)korktuğum gibi aracım kazalı felan değilmiş.Sağ jantta eğrilik varmış.Yani 4 jant+lastik ihtiyacım varmış yalnız.Fikir veren arkadaşlara teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2013 Saat 13:30 |
geçmiş olsun konuyu yeni gördüm sonunun çözüldüğüne sevindim. Jantta yamukluk varsa yapar, balans yoksa yapar, sonradan koyulan jantlar uyumlu değilse içine bilezik koyulmazsa yapar, fren disklerinde sorun varsa frene bastığında yapar.
![]() Düzenleyen dogan106 - 22 Ekim 2013 Saat 13:40 |
|
![]() |
|
uslu5421
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2013 Saat 11:59 |
|
Sağolasın hocam.Servis aracımın üzerindeki jantların orijinal olmadığını söyledi:(Yani değiştirilmiş maalesef.Şimdi çıkma iyi durumda 4 adet jant bakıyorum.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||