![]() |
|
307 için değişikilikler önerileriniz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hexen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2013 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2013 Saat 01:10 |
Sevgili arladaşlar aracım için yapmak istediklerimi bir liste yaptım tecrübeleriniz ile tavsiyelerinize ihtiyacım var konu dağılmadan yardımlarınızı beklerim
2004 307 XS Aluminyum Gri İlk öncelikle aracın orjinal görüntüsünü pek bozmayı sevmiyorum ama zevk alabileceğim değişiklikler olsun istiyorum Bu arada bütcem orta şeker diyelim 1-Orjinal jantlarına bayılıyorum üzerindeki lekeler için bir ilaç öneriniz varmı temizleyim kırık derin çizik yok aslında forumda resimleri var yoksa boyatmak ne kadar sağlıklı 2-Lastikleri orjinal ebatlarda Michelin primacy hp düşünüyorum 3-Spor yay 3cm 4-Daha kaliteli amortisör monore falan mı? 5-Araç hem benzin hem lpg ikiside kullanılıyor eşim tasarruf için lpg ben benzinde kullanıyorum bunu göz önünde bulundurarak iyi bir buji 6-Arçık hava filtresi kit mi sadece bir mantar filtremi 7-Komple egzoz muayeneden geçiyormu ne kadar tutar ortalama? Aklımdaki iyi bir son susturucu hangisini tavsiye edersiniz 8-yağ katkısı tavsiye edermisiniz (her hangi bir motor sorunum yok fayladı olması açısından) 9- Brembo ön disk düşünüyorum 10- seramik balata hem ön hem arka için Bu saydıklarım arıza lambası yakar ya da araca bariz bir zarar verirmi? Çok ama çok teşekkürler şimdiden...
Düzenleyen hexen - 21 Ağustos 2013 Saat 01:12 |
|
![]() |
|
hexen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2013 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar çok mu uzun yazdım bir fikir vereniniz yok mu?
|
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim
jant lastik konusu ok Süspansiyon coil over biraz aşıyor beni sanırım :) sanırım spor yay alacağım çok yere insin istemiyorum 3 cm yeterli buji hakkında motor sesi marş alma ve sakin kullanımda yakıt artmaz diye düşünüyorum Hava filtresi her zaman olmasada arada ses duymak isterim sanırım aslında amacım aracı biraz daha nefes aldırım bir nebzede olsa daha verimli hale getirmek egzoz olarak muayenede sıkıntı yok eşim peugeot servisinde :) ama iyi bir son susturucu tavsiyesi alabilirim amacım ses değil egzoz gazını daha verimli dışarı atmak yağ ve yakıtta haklısınız kesinikle katılıyorum brembo kaliper değil şahin peugeot daki diskleri kasdetmiştim tavsiye edersiniz seramik balatayıda onunla kullanmak için istiyorum |
|
![]() |
|
![]() |
|
Peugeot markette yalnış yazmışım :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |