![]() |
|
Farlar çok güçsüz yanıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
silivriserdar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silivriserdar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2013 Saat 00:00 |
|
Arkadaşlar benim farlar çok güçsüz yanıyor uzunları yakıp öyle gidîyorum sorun nedir acaba Yada ne yapmalıyım. Araç 306 xr platinum 2001 model
|
||
peugeot 306 xr platinum 2001 model 1.6 benzin & lpg 06 plaka füme renkli
|
||
![]() |
||
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sorun ampüllerinizde olabilir mi? bu konu beni aşar ama aküden de kaynaklı olabilir.
bende de adını bile duymadığım ampüller vardı. çok silik ve sarıydı. philips extreme vision aldım hem kısa hem uzunlara. aynı şekilde sislere. toplamda 200 lira vermiştim. ama mükemmel bir aydınlatma sağlıyor. |
||
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
||
![]() |
||
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ilk olarak denenmesi gereken bence kaliteli bir ampülü tek fara takarak diğer far ile kıyaslamak olur.
farlarda problem var mı diye anlamak için de aynı ampülleri başka bir araca aynı şekilde tek tek takıp aradaki farkı anlamak. eğer iki türlü de bir fark olmuyorsa ne ampülden ne fardandır diye sonuç çıkabilir. o zaman diğer seçenekleri araştırmak lazım. |
||
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
||
![]() |
||
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() sorunun büyük olasılıkla ampüllerinden kaynaklanıyor. ampüllerin saat ömrünü doldurmaya başlamış. aynı sorun bende de var yeni ampül aldım Philips Extrem Vision H7 55 TL gibi bir fiyatı var çiftinin uzunları yakmış gibi geziyordum yolda o derece güzel aydınlatıyor tavsiye ederim. görünümde xenon gibi dursun dersen de Crystal vision'u öneririm ve ya PHILIPS DIAMOND VISION... aldığına pişman olmayacağın ürünler.
|
||
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
||
![]() |
||
silivriserdar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silivriserdar
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Far'ın resmini atmayı düşünüyorum ayrıca dediğiniz gibi ampüller yüzünden olabilir kaliteli ampül alıp denemek en garantisi zira ampul değilse sorun 40 tl ye reflektör satılıyor onlardan alıp taktırabilirim.
|
||
peugeot 306 xr platinum 2001 model 1.6 benzin & lpg 06 plaka füme renkli
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |