![]() |
|
206 klima gaz kaçağı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
karayel1984 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karayel1984
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2013 Saat 22:50 |
|
selamlar arkadaşlar
2 ay önce aracın kliması soğutmadığı için speedyde gaz bastırdım.çok sık kullanmamakla beraber geçenlerde klimayı açtığımda soğuturken tıssssssss sesini duydum.bir sonraki çalıştırmada ise soğutma yapmadı.dolum yaptığım yere gittim mavi bir ışıkla kontrol etti 2 yerde kaçak olduğunu söyledi, 1-klima kompresörü muhtemelen contadan kaçırıyor dedi 2- ön camın hemen altındaki dolum yaparken hortumu taktıkları parça. bu kontrolü neden gazı basmadan yapmadınız dediğimde bana boruların içindeki yağlardan, gazın tam basılmadan kaçağın anlaşılamayacağından falan bahsetti. çok bi bilgim olmadığı için birşey diyemedim. kaçağı kendim onarmamdan sonra tekrardan 30 tlye gaz doldurabileceklerini söylediler (ilk dolumda 69 tl ödemiştim) bi kaç yere sorduğumda kaçağı topkapıda yaptırabileceğimi söylediler.sizin önerebileceğiniz güvendiğiniz yerler varmıdır? |
||
![]() |
||
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kaçağı kendiniz nasıl onardınız ?
|
||
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
||
![]() |
||
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Anladığım kadarıyla kaçağı onarmamış aracı yaptırıp getirdikten sonra 30 liraya tekrardan gaz basarız demişler, tekrardan 69 istemeyiz demeye getirmişler galiba.
|
||
![]() |
||
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
|
|
||
|
||
![]() |
||
karayel1984 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karayel1984
|
aynen öyle. daha önce bu işlemi yapıp memnun kalan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
|
hocam benim 206 nın klima gaz hortumuda patladı usta değişmesi lazım tamir olmaz dedi şimdilik öylece duruyor bilmiyorum ne yapacam..
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |