![]() |
|
P0483 kodlu hata çıkıyor!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2013 Saat 11:05 |
Arkadaşlar merhaba,
Cruise denemesi için hata kontrolü yaptırıyordum. Bayram dan önce denediğimde hatayı aldım ve sildim. Bayramdan sonra yine ayın 12 sinde bir denemede aynı hatayı verdi sildim. DÜn son defa cruise denemesi için hata araması yaptığımda yine bu hatayı verdi. Her silmemde KM bilgisi istiyor ve bende giriyorum. Galiba bunları kayıt altına alıyor. Sorun ne ise çözemedim. Araçta herhangi bir anormallik yok. Geçen hafta sabah akşam ben kullandım ve öğlen bir iki yere gittim geldim zorladığım sakin kullandığımda da oldu ama sadece yoğun trafikite dizel araçlarda klasik motor sıcaklığı 110 bandına geliyor fan açıyor ben de klima yı açıp daha da rahatlatıyorum. Bu kod hakkında fikri olan va rmı ne olabilir ? ![]() |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şu linke bi göz at istersen Ali translate ile çevrili ama bişeyler anlaşılır sanırım.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Abi teşekkür edeirm buna baktım. causes da belirttiği nedenlere göz attığımda çalışmasında bir sıkıntı yok. Cuma günü trafik allak pullaktı eve geldiğimde hararet 110 dolaylarında idi fan açtı tam park ettiğimde ben de klimayı açıp biraz bekledim geri orta seviyeye düştü. Bunu her dizel ara ara yoğun trafikte yapıyor önceden de başıma geldi. Ama bu hatayı öncesinde görünce açıkçası biraz tereddüt yaşadım. Aracı babam kullanıyor ki o da sakin kullanır bir sıkıntı çıkarsa uğraşmaz bende iki hafta yurtdışında olacağım için ne olabilir bir öğrenmek istedim. Bir ara röle ve elektirk bağlantılarını kontrol edeyim.
|
|
![]() |
|
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
motor sıcaklık soketi var termostat bogazının orada, kontak kapalı iken söküp wd40 sık geri tak düzelecektir ;)
|
|
206+ hdi
|
|
![]() |
|
Abi mesajını yeni gördüm diğerine de cevap yazıcam. teşekkür ettim bir ara detaylı soracam sana bu hatayı |
|
![]() |
|
Abi şunu bir daha tam tarif etsen yapayım bu hata sürekli çıkıyor. ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |