![]() |
|
307 amfi tesisatı?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2013 Saat 01:12 |
|
BSi ın hemen arkasında olması lazım diye hatırlıyorum. Ben 206da oradan 2 gauge geçirdim tam oturdu.
berkenin paylaışımı vardı kendi bir ara bakarsa yazar muhakkak |
||
![]() |
||
s.seckin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
öncelikle sol silecek sökülüp altındaki tabaka (adını bilmiyorum ) sigorta kutusunun arkasından kablomuzu silecek kolunun oradaki boşluğa ve oradanda tıpa var siyah kauçuk onu yerinden çıkartıp kabloyu içeri doğru gönderdiğmizde aracıın içindeki far yükseklik ayarının olduğu bölmeyi söküyoruz ve kablo hemen karşımızda harika bir geçiş yeri aküyü sökmeye felan gerek yok.dikkat edilmesi gereken kablomuzu geçirdikten sonra silikonla iyice dolduruyoruz ki içeri su almasın çok önemli bir yer çünki..
forumda bi paylaşımdan alıntı abicim :)
|
||
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
||
![]() |
||
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Usta ordan sakın geçirme ya da geçirdikten sonra güzel izole et orayı su alırsa BSI arıza çıkartıyor. Gaz pedalının arkasında bir delik var plastik bir malzeme ile kapatılmış eğer yapabilirsen oradan geçir en mantıklısı o. Iyi çalışmalar...
|
||
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Aynı muhabbeti daha önce de yaptık diey hatırlıyorum ![]() Kuzenin 207sinde de kapı menteşesinin ordan geçirmişler baya küfrettim bir ara foto çeker paylaşırım.
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
merhaba.
Fotoğrafta kalorifer borusunun hemen sağ alt tarafında bulunan tıpa gibi bir şeyi çıkarıtıp oradan içeri tesisat kablosu çekebilirsin.
![]() |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
|
hocam elinizde soğuk slikon var ise gaz pedalının arkasından felan uğraşmayın bende kablo tesisatını döşerken düşündüm diğer kısımlar zora gidiyor sol sileceği yerinden çıkartınız altındaki plastiği çıkarttıgınızda çok kolay içeri giriyor direk sigorta kutusunun orda görürsünüz kablonuzu daha sonrasında iyice yukardan slikonu basın tabi işiniz bitince :) hiç bir sıkıntı çıkartmıyor ben öle kullanıyorum 307'imde çokta memnunum.
|
||
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
||
![]() |
||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
|
kaloriferin orayı bozma frenin alt plastiğini matkapla del sonra dyson ile kapat bende o şekilde şu an.
|
||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
||
![]() |
||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
|
Aha metini gördüm :) kardeşim hoşgeldin :)
|
||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
||
![]() |
||
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
içeriden göz görüyor daha kolay oluyor dışardan yaptığın işi hissederek yapman gerekiyor oda zorluyor ister istemez.
|
||
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
Evet aynı şeyden bahsediyoruz (:
Zaten gaz kelebeğinin girişindeki hava filtresi borusunu söktüğünde direk karşına çıkacaktır. Düzenleyen metin - 19 Ağustos 2013 Saat 19:43 |
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
Hoşbulduk Fevzi.
Sağlığın nasıl oldu ? Toparlandın umarım.
|
||
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |