![]() |
|
Peugeot 307 XT 1.6 Direksiyon Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
TheLife ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ağustos 2013 Saat 10:03 |
Merhaba arkadaşlar Araç Peugeot 307 XT 1.6 benzinli 2004 model
Aracımda herhangi bir ses sıkıntı yok. Yürüründe bir anormallik yok. Ancak direksiyon ara ara sertleşiyor. Bu normal bir sertleşme değil çünkü direksiyon dönmüyor. Arabayı durdurup, tekrar çalıştırıyorum düzeliyor. Bu durumda genelde araç trafikte takıldı zaman dur kalklardan sonra yaşanıyor. Lastikleri yeni değiştirdim balans ayarlarını yaptırdım. Sizce sorun ne olabilir.
|
|
Peugeot 307
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yağını vs kontrol etseydın bir.. ondan sonra tekrar bır test edersın.. devam ederse eger motorunda bı sıkntı olabılır göstermek gerekebılır
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Hidrolik yaginin gereginden fazla oldugu durumlarda bu sekil sorun yasanabiliyor.
|
|
![]() |
|
TheLife ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Bunu kontrol edicem.
|
|
Peugeot 307
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |