![]() |
|
Peugeot 206 1.4 Feline |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
omer_484 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ağustos 2013 Saat 00:09 |
Merhaba arkadaşlar bi konuda fikirlerinizi almak istiyorum.
Aşağıda linkini verdiğim araç nasıldır ? Fiyatı uygun mudur yoksa hakkı daha az bi rakam mıdır? Fikir verirseniz çok memnun olurum. |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fiyat bence uygun, birazda pazarlık yapılırsa alınır.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
206ya 19000 vermek nedir ben anlamıyorum.
Ben pek memnun değilim 206dan, en dolusuna sahip olmama rağmen. Tamam 2000 model ama zaten 14e almıştım ben de. 19 verilecekse 20 ver 307 al, konfor onda, 206ya nazaran kalite onda. Bu araç için net yorum yapmayayım her ne kadar 19 çok gibi gelmiş olsa da, genel olarak düşünürsek bence 206 için o rakamlar çok yüksek |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benzinli olmasına rağmen fiyat çok yüksek o paralara 206 dizel alınabilir.
|
|
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Bu aralar araba alma zamanı değil bence 206 fiyatlarına bakıyorumda adamlar utanmasa sıfır fiyatı çekecek.
2000 senesinde iki adet astra aldık sıfır. 10.250 biri 11.000 birine verdik . Devalüasyondan sonra kurdan dolayı araç fiyatları artınca 2004 senesi başında 21bin birini 22birini sattık. Artık devalüasyon yok bu neyin kafası anlamıyorum.
|
|
![]() |
|
omer_484 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
beklememi mi önerirsiniz ? full olarak en uygun ve temiz olarak bunu bulabildim ancak
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Full dediğiniz şey nedir ? 206nın fullu çoğu araçta standart donanımda. Yağmur ve Far sensörü Elektirkli aynalar elektrikli arka camlar Dİjital klima 8 airbag dahası yok. Ne bilim ESP olur EBD olur servo destekli direksiyon olur renklicam v.s. olurda bu araç full denir. B segmenti sıfır dahil çoğu araçta artık avrupa standartları gereği (hiç sevmesem de bu söylemi) arka camlar mecbur manuel. Bu esasında çok ta kullanışlı değil 206da. Çünkü yeri çok sıkıntı ve cam açık kaldığında kilit ile kapanan cam modülü mevcut değil fabrikasyon anlamda. Elektirkli ayna da çok espirili değilmiş. İnsan olmayınca arıyor ama olduğunda da sadece bir kere ayar yapıp bırakıyor çok nadir geri park esnasında kaldırım için aşağı indiriyorum. dijital klima far sensörü hikaye zaten tembellik araçları :D Bana göre en önemli artısı 8 airbag geriis hikaye gibi. Eğer bütçeniz o aralıkta ise ve model takıntınız yoksa 307ye yönelmenizi tavsiye ederim ben de. Onların fullü 206 ya bakarak daha pahalı ama dediğim gibi orta karar bir 206 feline 206 kadar donanımlı olacaktır. C segmentinin ferahlığı cabası.
|
|
![]() |
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-95000-kmde-1.4-16v-xr-307-130458975/detay
şöyle bir araç daha uygun diyorsunuz yani ?
|
|
![]() |
|
Vuuu piyasaya bak ne olmuş böyle yaa. Hocam bilmiyorum uzun zamandır pejoile ilgilendimiden midir nedir bana pahalı gibi geliyor arabalar. Takdir sizin tabi 2005 iyi bir modelde 1.4xr benizn için fazla gibi
|
|
![]() |
|
:)) böyle bi tepki verdiğinize göre araba alınmaz bu aralar :D bu en uygunuydu diğerlerini sölemiorum bile
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |