![]() |
|
Fiber Pandizot - Yardım Lütfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
moonlord ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2013 Saat 18:00 |
Arkadaşlar 106 xr aracıma bagaj üstü fiber pandizot arıyorum. Aylardır bakıyorum ama bi türlü bulamadım. Ankarada üretimini yapan bildiğiniz yer var mı?
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O tazr şeyler özel yapılıyor diye biliyorum. Ben de bir ara düşündüm ama sonuç bulamadım. Mdfden yaptırıp geçtim.
Belki bu garaj tarzı modifiye dükkanları uğraşabilir ya da ileri düzeyde ses sistemi ile uğraşan yerler yapabilir.
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Onları mdf ciler tesisatcılar özel yapar hocam
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
https://www.facebook.com/groups/201172203328043/?hc_location=stream
facebook'ta bu sayfaya üye ol, bulma ihtimalin yüksek oraya yazarsın bide böyle böyle arıyorum diye. Bayağı parça dönüyor ihtiyacın olan çoğu şeyi satan illa birileri oluyor.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
moonlord ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Başka illerde özel yapanlar var ama ankarada bulamadım. MDF üzeri polyester ile güzel pandizotlar yapılabiliyor aslında. Sadece mdf kestirip yapmak kolay iş ama sesi tam vermiyor. Resimdeki gibi her tarafı kapalı olursa çok güzel ses alınabilir. Hemde kablo kirliliği olmaz.
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |