![]() |
|
hararet birden yükselip birden düşmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
oguzhan53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 266 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2013 Saat 20:55 |
arkadaşlar aracımla yolda giderken hararet 85-90 arasında giderken birden 130'a fırladı stop yazdı hemen durdum kaputu açtım fan çalışmıyordu hemen klimayı açtım fan çalışanıca hararet birden 90'a düştü yola dikkatli biçimde eve vardığım da aracı rolentide gaz verip denediğimde ara ara 3 kere fan açıp kapandı herşey normaldi peki ara sıra hararet niye 130 fırlayıp düşüyor ve fan açmıyor.fikir sahibi arkadaşlara yardımları için şimdiden teşekkürler.
Düzenleyen oguzhan53 - 13 Ağustos 2013 Saat 20:57 |
|
![]() |
|
sebebsiztayfa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2011 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sebebsiztayfa
![]() ![]() ![]() ![]() |
Termostadın arızalıdır termostad belli bir dereceye ulasınca fan acar ege fan saglam ise termostadın arızalıdır.gecmiş olsun şimdiden
|
|
ikiyüzaltın varsa gerisi teferruattır...paşşa...
|
|
![]() |
|
ertanakar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertanakar
fan rolesi, kaputu aç, radyatörün önünde siyah panjurun arkasında cep telefonu büyüklüğünde kapak var onu aç.kapak içerisinde orjinali yeşil renkte olan fan otomatiği var o bozulduğu zaman bunu yapıyor. benden bu arıza için 1100 lira istemişlerdi, 40 liraya yaptırdım.elektrikçinin taktığı role 2. el 'di.yine bozuldu.yaparken gördüğüm için 2. sini kendim değiştirdim. 10 liraya patladı.Hararet 95 e geliyor fan açıyor ama ibre sona kadar dayanıyor ve stop ışığı yanıyordu...su soğuyunca kaldığı yerden devam ediyordu..internetten peugeot fan rolesi yaz ona göre parçacıdan al kendin değiştir.takip edicem yardımcı olmaya çalışırım..
|
|
206 mı?şiddetle tavsiye ederim...
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam süper açıklamışsın 10 lira nere 1100 nere bence bu yolu izlesin arkadaş bizim de aklımızda bulunsun ...
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
ertanakar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertanakar
klasik pejo sorunları , başımızdan geçenler...bize yardımcı olamadılar..bense dua alma peşindeyim..
![]() |
|
206 mı?şiddetle tavsiye ederim...
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
doğrudur ...
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
oguzhan53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 266 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
radyatörün önünde kalın kabloların girdiği kutuysa fan rolesi Tampon sökülmeden ulaşılabiliyormu?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |