|
2005 model XS özellikleri |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
serommm
1. Vites 21 - Aralık - 1985 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2013 Saat 19:52 |
Arkadaşlar 2005 model bir xs buldum ancak aracın özellikleri kafamı karıştırdı.
Adamın yazdığına göre Özellikleri : ELEKTRİKLİ AÇILIR CAM SUNROOF , KLİMA , 6 HAVAYASTIĞI , ABS+EBD FREN SİSTEMİ , RADYO CDÇALAR , ORJİNAL PARK SENSÖRÜ , FAR SENSÖRÜ , YAĞMUR SENSÖRÜ , 16''ALÜMİNYUM ALAŞIMLI JANTLAR , 4 CAM OTOMATİK , UZAKTAN KUMANDA MERKEZİ KİLİT , 4 DİSK FREN , ÖN-ARKA SİS FARI , YOL BİLGİSAYARI , ELEKTRİKLİ VE ISITMALI YAN AYNALAR , OTOMATİK KARARAN DİKİZ AYNASI. Xs lerde bu özellikler gerçekten varmı? Benim bildiğim xs 2 hava yastığı ile geliyor ve far sensörü ve yağmur sensörü yok.6 hava yastığı ve sensör özelliği olan xt sınıfı diye biliyorum.Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Lakin 20500 fiyat çekmişler yaş tahtaya basmak istemiyorum.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |