![]() |
|
21 bin liraya kadar araç ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Furqann ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2013 Saat 15:54 |
|
arkadaşlar merhaba. şu anda 2000 model seat leon sahibiyim ama bana hafif geliyor bu araç çünkü bundan önceki aracım vectra b idi 2000 cc ve kullandığım araba sürmeyi öğrendiğim ilk araba oldu. takdir edersiniz ki alıştım ve ondan sonra neye binersem bineyim yavaş geliyor bana. Sizlerden arz ediyorum 21000 liraya kadar olan araç tavsiyeleriniz ne olabilir ?
kriterlerime gelecek olursam ilk olarak kesinlikle manuel vites olacak ve performans olarakda çok değil ama bi o eski vectram kadar seri olsun istiyorum ve biraz donanım olsun istiyorum özellikle de sunroof çok istiyorum. bir de aracın büyük kaba gözükmesini istiyorum küçücük dursun istemiyorum kaba araba seviyorum ve sedan aşığıyım ama şart değil.marka veya model takıntım/bağlılığım kesinlikle yok tüm tavsiyelere açığım. kendimi bildim bileli 407 hayranıyım ama ne yazıkki elimi uzatamıyorum çünkü maddi yönden elim kolum bağlı. şimdiden değerli cevaplarınız / tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Düzenleyen Furqann - 13 Ağustos 2013 Saat 15:56 |
||
![]() |
||
Furqann ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
406 piyasası malum olur da satmak istersem sıkıntı çekerim diye düşünüyorum. Satma amacıyla almıyorum ama insanlık hali allah korusun bi durum sonucu acil satmam falan gerekir. Düşünmem gerekiyor yani bence.
Her neyse; 106 cı kardeşlerimden özür dileyerek söylüyorum kimse üstüne alınmasın tabiki ama 106 yı bir türlü sevemedim ben. Her zaman kötü gözükmüştür o araç gözüme. Civic'e gelince de düşünüyorum ama iç kısım,göğüs,döşemeler çok kötü ve eski geliyor bana. Ve normal fiyatının olabilecek fiyatının çok üstünde fahiş fiyatlar isteniyor o araçlara o yüzden onu da elemek durumunda kalıyorum Ve çok kibar bir araba o kasa civic'ler dış görünüş olarak. :) 307; evet kesinlikle düşünüyorum ama hiç bir bilgim yok ve herkesden peugeot'a bulaşma lafını duyuyorum ne yazık ki. ama yine de araştırıyorum. 307 1.6 benzinli/dizel araç beni performans olarak tatmin eder mi ? Anlattığım durumlara göre soruyorum bunu. Son olarak 307 nin bilmem kaç tane değişik modeli var sahibindene baktığımda. Siz hangisini tavsiye edersiniz ? model olarak kaç model tavsiye edersiniz ? Cevabınız için ilgilendiğiniz için teşekkürler. Saygılar. |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
vectra B den sonra seni 406 keser kardeş. Oturaklığı yol tutuşu motor gücü ve hissiyatı 307 gibi sw araçlardan alman zor.
Amcam ın banka aracı 98 2.0 vectra gls idi. Yavur 160dan sonra tutana aşk olsun sanki yılan gibi yerde sürünerek uçuyordu. Civiclerde hoş araçlar. Performans için tercih edilebilir. C segmenti sedan bakmanı öneririm.
|
||
![]() |
||
|
Teşekkürler kardeşim.
Böyle bir araç mevcut ve takas yollamıştım üste 4000 liraya tamam demiş ama daha pazarlık atılmadı. Aramadım yani kendisini. Sizlere zahmet bakıp yorum yapabilir misiniz ? tramer kaydı falan hiç bişey yok aracın.ama açıklamada yazmış açık açık araç sahibi. ve 4000 lirayıda zorlanarak üste çıkabilirim ve aldıktan sonra sıkıntı masraf çıkarsa beni bitirir bu durum; bunuda göz önünde bulundurarak al/alma gibi bir yorumda bulunabilirseniz çok yardımcı olursunuz.teşekkürler şimdiden.
Düzenleyen Furqann - 13 Ağustos 2013 Saat 17:17 |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Turbo aksamını revize yerine değiştirmiş eğerki orjinal kullandıysa daha iyi olmuş. Km fazla ama turbo bakımı yapıldığından turbo derdin olmaz. Keçelere ve yürüyen aksama bakmak lazım.
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
407 güzel duruyo yakıt olarak makul seviyelerde yakıt kullandıgını biliyorum fazla sıkıntı çıkarmaz diye tahmin ediyorum ilgilenilebilir bu araçla
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
|
Arkadaslar arac sahibiyle gorustum.Kaportasında sıkıntılar var duzeltilmesigereken yerler mevcut dedi. 1000 liraya ok gibi yaparim aracini demis usta ama guvenemems iscilige falan yaptirmadim dedi.Yetkili servisinde orjinal sifir parcalar kullanilmis turbo ve enjokterlerde. Fiyatta pazarlik atilacak daha ve sunu sorayim benim aracin ustune 2000 lira verip alirsam karli bir is yapms olurmuyum ? 1500 de masraf cikti diyelim aracin bana maliyeti 23 500 olacak.
|
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
Peki adam 2 bine verecek mi 4 bin istemiş ?
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
|
bence mantıklı olmaz kardeş o fiyata çok daha temizi denk gelir bekle biraz derim bayram sonrası ilanlar yeni yeni düşüyor ...
|
||
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
||
![]() |
||
|
O aracı eledim gibi arkadaşlar. Bu araca ne dersiniz peki ? Çok soru soruyorum ama peugeot hakkında hiç bir şey bilmiyorum.407 lerde kronik sıkıntı varmı ? bu gibi konularda yorum alabilirsem çok mutlu olurum. Teşekkürler. |
||
![]() |
||
|
407de duyduğum kadarı ile Xenon takarsan BSi dan silecek motorun yanıyor AL4 alırsan AL4 genelde sıkıntılı çok bakım istiyor Lastik basınç sensörü varsa o çabuk hata veriyor.
|
||
![]() |
||
|
AL4 bilemedim kardeş motor kodu falan mı ?
Düzenleyen Furqann - 14 Ağustos 2013 Saat 15:21 |
||
![]() |
||
|
otomatik şanzuman. Gerçi sen manuel bakıyorsun ama denk gelirde alıcak olursan aklında bulunsun.
|
||
![]() |
||
|
ha teşekkür ederim kardeş. kesinlikle manuel olacak başka alternatifi yok.
Forumda 407 sahibi çok az anladığım kadarıyla. Ama tüm yorumlara tavsiyelere ihtiyacım var arkadaşlar.
|
||
![]() |
||
recepumut ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2013 Konum: karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı recepumut
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
99 406 coupem var, oto şanzuman, gayet sorunsuz, 2 yıldır biniyorum çok memnunum, denkgelirse tavsiye ederim
|
||
![]() |
||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
|
407 dekı otomatık sanzuman sorunsuz sadece, 2005 modellerde 4ılerı bıraz motor sıkısıyo tabı.. 2007-8 modellerde ise 6ılerı otomatık var keyfı tam keyıf:)
orta konsolladıkı ekran solması oluyo güneşte kalırsa cok.. dual klımalarda bı taraf bazen sıcak soğuk ayar yapmıyor.. bunu kendın bıle yapabılırsın devir sensoru bazen sorun yaratabılıyor(2000devir civari kesıklık yapıyo) 70tl bır masrafı var.. lastık sensorlerınıde duzgun hava basarsan herhangı bır sorun olmaz.. konfor guvenlık tıp vs vs 10no araç.. |
||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||
![]() |
||
|
406 düşünmüyorum tavsiyen için teşekkürler.
Otomatik vites kesinlikle düşünmüyorum kardeş tavsiyen için teşekkür ederim. Bir sıkıntı çıktığında otomatik şanzıman masrafı beni çok aşar çünkü. Bunların dışında kronik sorunlarını yavaş yavaş öğreniyorum kafaya taktım inşallah denk gelirse temiz bir 407 alıp bineceğim ve finali 407 ile yapacağım çünkü duruşu beni mest ediyor o aracın. Ve olursa eğer 2.0 HDi executive düşünüyorum.
Düzenleyen Furqann - 16 Ağustos 2013 Saat 09:49 |
||
![]() |
||
ömer_tarsus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: Tarsus Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer_tarsus
|
Arkadaşım çıkabilecek masraflardan korkuyorsun ve haklısın ama 2004-2007 model arası 1,6 motor arabanın yıllık vergisi 360 tl iken 2,0 motor aracın 1.040 tl aradaki fark 680 tl yapar yılda, sen 3 yıl binecek olursan ortalama 2.000 tl fazla ödemiş olursun bunuda düşünmek lazım.
|
||
206 XT HDİ 2004 model(o artık yok)
Citro Yeni C3 2011 1,6 vti confort triptonik |
||
![]() |
||
bozkurtum ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bozkurtum
|
307 almayı düşünürsen 1.6 hdı premium 110 beygirliği tavsiye ederim..memnun kalırsın kardeş..
|
||
![]() |
||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
|
Arkadas doğru soluyo 2.0motor dusunuyosan yakıtı düşünme dırek vergı olayını dusun bencede:) 2.0 140bg dizel torkta cok iyi.. gercek yer ucagı dıgebılırım, 6ileri manuel.. yokuş tırmanırken bıle ibre 160km/hız kökle gazı araç koltuğa yapıstırıyo senı resmen:))
|
||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |