![]() |
|
soğuk hava gelmiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yıldırım38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yıldırım38
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2013 Saat 11:11 |
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım.Aracımın kliması bozuk fakat yolda giderken havalandırmayı açtığımda soğuk hava üflemesi yapmıyor sıcak hava geliyor bu neden olabilir acaba...
|
|
![]() |
|
onur07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2013 Konum: alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı durum bendede var klima gazı bittigini söylüyorlar 80-100 tl gibi bir masrafı var
|
|
![]() |
|
yıldırım38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yıldırım38
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam benim klimanın motor duruyor yalnız bağlantıları yok fırsat bulup ustaya götüremedim onun için ne derler acaba
|
|
![]() |
|
onur07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2013 Konum: alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anladım, yok benım durum aynı degilmiş, herşeyi normal çalışıyor fakat sogutmuyor gazı bıttıgınden dolayı aynı durum sanmıştım..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |