![]() |
|
P.T. ALTIN GÜNÜ 2. Sİ DÜZENLENİYOR |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2013 Saat 08:45 |
+1 beni dahil et abi ama bence 50TL den devam edelim diğer arkadaşlarında fikrini alalım.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
abdullahalas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abdullahalas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
abi bende devam edeceğim ama sanki 50 biraz sıkıntı olabilir ortada bir rakamda buluşabilirsek ne mutlu :)
|
|
abdullah alasss
|
|
![]() |
|
ErolSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abi 50 ağır olur bana :D malum kredi ödüyorum
ortak karara göre uymaya calısırım insallah
|
|
QWERTY
|
|
![]() |
|
abdullahalas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abdullahalas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
abi bence konuşup kararlaştıralım yeni katılmak isteyen arkadaşlar yoksa miktarı güncelleyip eski ekiple devam edelim ay başından sonra :)
|
|
abdullah alasss
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Yav cok isterim devam etmeyi. Sadece biraz zaman lazim bana :))
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
1. yi biterlim abi
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |