|
307 xt otomatik yüksek devirde vites değişiyor |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | ||
mustafa9650
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2013 Konum: elektronik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mustafa9650
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2013 Saat 16:44 |
|
Arkadaşlar pejo 307 xt otomatik vites aracım 6 ay önce şanzuman vanaları ve yağsı değiştirdim 6 aydır bir sorunum yoktu ama şimdi aracım normal giderken birden vites geçişleri 4000 - 4500 devir arasında geçiyor ve ayrıca triptoniğe alıyorum ekran da hala D simgesi devam ediyor vitesi bana değiştirmeme izin vermiyor bu arada hararekte çabuk yükselme yapıyor belli bir kilometre gidince tekrar normale dönüyor bu arızayla karşılaşan arkadaşlarımız varmı? sorun nedir acaba?
|
||
king58
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aynı sorun bendede var bide aracı ilk çalıtırdğımda ekranda p nin yanında s modu ve kar modu ışığı yanıyor 1 sn ye sonra sönüyor
|
||
Yanlış Ata Oynama.At Teper,Kupon Yatırtır.Baskalarının Gazına Gelme.Motoru Bogdurur,Piston Sardırır..!
|
||
Spectre968
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Spectre968
|
|
Bu şekilde aracı çok fazla zorlamayın ve vites kilitlendiğinde aracı kar moduna (*) alın. Kar modundayken araç yüksek devirlere çıkmıyor, en azından geçici bir çözüm :)
|
||
2004 307 1.6 Benzin & LPG AL4 Otomatik
|
||
deeps_blue
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2013 Konum: kıbrıs Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı deeps_blue
|
|
MERHABA MUSTAFA AYNI SORUN BENDEDE VAR ŞU AN NE YAPTIN NASIL ONLEM ALDIN YAPTIRDINMI BİLGİ VERİRSEN SEEVİNİRİM....
|
||
deeps_blue
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2013 Konum: kıbrıs Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı deeps_blue
|
|
NASIL ONLEM ALDIN AYNI SORUN BENDEDE CVP LARSAN SEVİRİM
|
||
serhat79
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aynı sorun bendede olmaya başladı özellikle çok dur kalk yaptığımda oluyor bu kapatıp açınca araç düzeliyor sonra dur kalk aynı sorun ustaya götürdüm beyin ile alakalı olabilir diyor bir çözüme ulaşan varsa yazalım lütfen |
||
bilgi paylaştıkça çoğalır önem kazanır..
|
||
deeps_blue
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı deeps_blue
|
|
EVET BENİMİKİDE UZUN YOLDA YAPIYOR HARARET 90 GELİNCE DÜZELİYO KENDİLİGİNDEN. ARACI KAPATIP AÇINCADA BİRAZ BEKLEDİKTEN SONRA DÜZELİYO ..... BU KONU HAKKINDA BİR BİLGİSİ OLAN PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM...
|
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Araçlarınız kaç model ve kaç km'de arkadaşlar, kendim için soruyorum, benim araçta Al4 şanzıman bakalım benim ne zaman başıma gelecek bu tür sıkıntılar.
|
||
deeps_blue
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı deeps_blue
|
|
aracım 2004 model 1,6 benzinli XT PREMİUM 180.000 DE ... KİMSE ÇOZEMEDİ DURUMU HERKES BİR YERE YONLEDİRİYO AMA KİMSE TEŞHİS KOYAMADI ...
|
||
serhat79
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
benim aracım 2004 model xt 120.000 km de daha önce şanzımanda yapılan işlemler ; şanzıman indi 14 adet balata değişti. keçe değişti conta takımı değişti yağ filtresi değişti yağı 2 kere değişti. şanzıman arkasındaki soğutucu eşanjör büyük eşanjör ile değişti yetmedi radyatörü komple 0 taktım artık şanzımanı buz gibi soğutuyor ama bu problem hala devam ediyor beyin ile alakalı olabilir diyor ancak ben pek ihtimal vermiyorum hiç sonuca ulaşan olmadımı :((
|
||
|
||
deeps_blue
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı deeps_blue
|
|
arkdaşlar bu soruna cozum bulan kimse yokmu ????
|
||
mami202
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hocam siz neyaptınız enson topkapıda bi servise vermiştiniz aracınızı otomatik şanzıman vites geçişleri iptal vs.. gibi problemler vardı son durum nedir şanzımanı yapabildilermi fiyat ne kadar tuttu hangi parçaları yenilemiş?.
|
||
serhat79
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
güncel ?
|
||
|
||
serhat79
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
malesef bu konu hakkında hiç kimsenin bilgisi yok sanırım durumumuz vahim koskoca peugeot ailesi bir sorunu çözemiyoruz :(
|
||
|
||
berk2309
3. Vites 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hararet cok kolay yukselıosa yagda sıkıntı olabılır koyulan yag markaası rengı neydı
|
||
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Başkasıyla karıştırdın sanırım Hocam, ben aracı yeni aldım, daha problemler başlamadı çok şükür:) |
||
serhat79
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yağ mobil 71141 2 kere değişti bu başka bişey beyinden komut gelmiyor sanki ve o olunca kilitliyor triptonik e geçirmiyor d de takılı kalıyor motorun sesi bile değişiyor kapatıp açınca düzeliyor
|
||
|
||
serhat79
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ustaya sorsak ? |
||
|
||
SoSRiQuO
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2013 Konum: Kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaşlar hız sensörünüze bi baktırım derim
|
||
foresteng.
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı foresteng.
|
|
hız sensöründe arıza olsa, bilgisayara bağlandığı zaman çıkmaz mı ?
|
||
2006/206 Feline OV 1,4 (benzinli)
Kapkara |
||
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |