![]() |
|
Geri Vites Sesi.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Griffe ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2013 Saat 01:04 |
Merhabalar...
geri vitese geçerken araçtan "garç" tarzı bir ses geliyor,her zaman değilde uzun süre çalışmadıktan sonra geri vitese geçirdiğimde bu sesi çıkartıyor.baskı balatadan yapar demişlerdi,baskı balata değişti fakat ses geçmemişti..neden yapabilir bu sorunu..? |
|
1998 Model 306 Griffe..
Üsküdar-İSTANBUL |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Puglarda geri vites kronik sorundur garç sesini duymadan geri vitese geçmez zaten eğer o sesi duyuyorsan sıkıntı yok
![]() Düzenleyen Red dream - 11 Ağustos 2013 Saat 02:08 |
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
Griffe ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
merhabalar.. ne kadar çok kronik sorunu var bu arabaların ben anlamadım.. :) sert hidrolik,kaloriferin devamlı açık kalması, vs vs. desenize 15 yaşında araç kullanıyorsun olacağı bu. :) aynı sesi geçenlerde bir şirket arabasında da daha duydum fakat o fiattı,geri vitese atarkan garç. sanki böyle dişlilere geçmiyor gibi.. |
|
1998 Model 306 Griffe..
Üsküdar-İSTANBUL |
|
![]() |
|
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
Valla ben 2 yıla yakın kullanıyorum bu zamana kadar olsunda 2-3 kez olsun
Kronikleşmiş olarak düşünmüyorum Kontrol ettirmek lazım Baskı balatanın haricinde şanzumanın içindeki bilyalarda belki bi sıkıntı vardır,debriyaj teli belki tam randumanlı çalışmıyodur |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
baskı balata değiştiyse cartlamaması gerek ama ona bakarsak bende değiştirdim benım el oturmadığı zaman 2.vitestede bazen cartlıyor genelde araba ust uste kullanılınca hergun mesela boyle bır sorun olmuyor ama 3 gun kullanmıyım 4.gün bineyım ıllakı oluyor bu tip sorunlar .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
bu sorun için gitmediğim usta kalmadı kronik dediler baskıdan sonra bile yapıyor ...
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |