![]() |
|
Kaputtaki çıkmayan leke??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2013 Saat 23:49 |
![]() |
|
BatuhanÖzhan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BatuhanÖzhan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kalın ve kör bir cisimle çizmişler elinle şöyle bir suyla eşele eger beyazlık buyuk olcude gıderse cila ile geçer fakat geçmezse ufak bi boya isteyebilir.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çizik değil hocam bişey damlamış aşağıya doğru akmış ve kurumuş.
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
geçmişolsun ,kapalı otoparka giriyor mu araç?
kimyasal bir sıvı damlamış "genelde otopark tavanlarından demir pas vs ile oksitlenmiş su damlar aynı lekeye yol açar"
bende bir ay önce benzer lekelerle uğraştım ve ince pastayla çıkarttık Düzenleyen errör - 10 Ağustos 2013 Saat 00:16 |
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
2 gün önce aldım arabayı otopark geçmişini tam bilmiyorum, inşallah pastayla çıkar, biraz sıcak suyla falan uğraştım ama çıkmadı.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Çizik giderici pastayla anında çıkar biraz pastadan peçeteye sürüp ovaladığın zaman bile yok oluyor benım sıyrıklar vardı ben hep öyle yok ettım deneyın mutlaka olucaktır ama bıldığınız uzere pastanında şöyle bı zararı var ışıkta o yaptığınız yer dığer yerlere göre ayırcaktır ardından bırde cıla atarsanız kesınlıkle eskı halıne döner diye dusunuyorum.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Yarın bi kaportacıya uğrayım, hallolur inşallah, teşekkür ederim cevaplar için
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
selülozik tiner ile hafif bastırarak silmeyi dene
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
Tiner aklıma geldi daha önce tamponda denemiştim ama kaput da korktum açıkcası, daha önce denedin mi sen hiç Ramazan?
|
|
![]() |
|
Tineri denedim çıkarmadı malesef, pastadan da pek umudum yok açıkçası
|
|
![]() |
|
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kuş pisligi sanki
|
|
![]() |
|
Kuş pisliğiymiş bi kaportacıya gittim pastayla uğraştı ama çıkaramadı, boyadan başka çözüm yok dedi
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
tinerin çıkaramadığı leke yok diye bilirdim ben ayna tampon sürtmesi kuş pisliği lekesi derin olmayan kılcal çizikleri hep tinerle silerek çıkartıyorum ama
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |