![]() |
|
Talihsiz Olaylar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2013 Saat 21:02 |
geçmiş olsun çok talihsiz bir olay. bende aracı komple boyattım 2 gün sonra biri ön tampona geçirmiş. ne diyim şimdi. bilemedim...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Amin valla bende farkedıyorum aman herkseten uzak dursun .Fıkra gibi iş ama zararmı zarar baktıkça başına gelıyor bakmıcaz heralde fazla :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Bu aralar var birşeyler ALLAH tan hayırlısı.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
teşekkürler yarın bakalım bır test ederım rotta bozulma varmı göçtü gitti araç bişeyde dıyemedık vallahi ne kadar gözüne bakarsan başına bısey gelıyor.
|
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne olur olmaz abi ama bi baktırırsın yinede
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
geçmişolsun aksa kolay kolay birşey olmaz ama rot balans yapılırken bir sorun varsa bakılır ....
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
Kım açmıştı konuyu şımdı hatırlamıyorum ust uste gelen talıhsız olaylar dıye bır konu vardı ınanırmısınız katılmamıştım o konuyo kaza yaptık arabayı yaptırdık aynı yere sağ çamurluğa evımıze gelen mısafır geçırmedımı arkadaş bu nasıl bır şanstır ne olursun Allahım ya yardım et neyse ucuz atlattık sebebıde şu ön lastığı sağa kırmıştım o engellemış bıraz ama şöylede bır sorum var salıncağa zarar vermışmıdır bu şıddetle yanlamasına vurdu çunku kendı arabasının arkasını salıncak bır problem çıkarırmı ?
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |