![]() |
|
Ön takımdan gelen ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kasırga16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kasırga16
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2013 Saat 19:34 |
arkadaşlar merhaba, 307 sw otomatik aracımda düz yolda giderken hiç olmayan fakat, rampa çıkarken(özellikle gaz verirken ) katır kutur diye sağ ön taraf yoğunluklu bir ses var . sizce neden olabilir saygılar..
|
|
'Kötülüğü andıkça, kötülük yayılır.'
|
|
![]() |
|
Bünyamin.Kar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bünyamin.Kar
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam araçta hızlanırken misal 80 - 90 km arasında titremede var mı ? Varsa geçmiş olsun aks tan, Şuan benim başımda da var 3-4 haftadır uğraşıyorum
|
|
97 model 306 1.6 diamond
|
|
![]() |
|
silivriserdar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silivriserdar
Benim araçtada o sesler var ve ne yaptıysam sebebini bulamadım. 2 ustaya götürdüm bulamadı ama ön takımdan değil ve aks tan değil hepsine bakıldı benim ses sol taraftan geliyor. Özellikle yavaş giderken ve vites boşta iken geliyor. Sol lastiği söküp baktık birşey yok z rotlar değişti gene ses devam etti. Ama usta aks ta birşey yok diyor. Artık bende ımursamıyorum durduğu yerde çare bulacağız yapacak birşey yok.
|
|
peugeot 306 xr platinum 2001 model 1.6 benzin & lpg 06 plaka füme renkli
|
|
![]() |
|
kasırga16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kasırga16
silivriserdar arkadaşım, bu ses yeni olmaya başladı. Rampa çıkarken kalkış yaparken otomatikm vites düşürürkende geliyor bu ses . adeta uğultu gibi birşey sürtüyor gibi. Ustaya götürecem bakalım kısmet olursa. |
|
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
keçeler bitmiş zammedersem araç kaç binde ? ve şu ana değin ağır bakıma girdiniz mi ?
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kasırga16
araç 17000 km de errör hocam, dün ustaya gösterdim arabayı , buradan Bursa - Ustaeller servisindeki Cüneyt ve Kenan Usta'ya teşekkür ederim . Araçta motor kulaklarının aşınmasına bağlı olarak motorun aşağı doğru sarkmasından kaynaklanan rampa çıkışlarında bir uğultu ve sürtme sesi varmış. Ses çıkışına sebep olan yerde traşlama işlemi yapıldı. Ses kesildi .İleri ki aşamalarda kulakları değiştirecem.
|
|
|
|
![]() |
|
silivriserdar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silivriserdar
İyi güzel sizin sorunu bulmuşlar benim sorunu usta bile bulamadı. Bende artık pek önemsemiyorum durduğu yerde artık sorunun ne olduğu ortaya çıkar.
|
|
peugeot 306 xr platinum 2001 model 1.6 benzin & lpg 06 plaka füme renkli
|
|
![]() |
|
eserxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benimde ön tekerleklerden bir ses geliyor. aracı ilk hareket ettirirken, sağa, sola dönüşlerde, hafif bir çukura, tümseğe falan girdiğinde tak tak tak diye bir ses var. Ön takım olduğu gibi değişti, ustam epey bir araştırdı, ama sesin kaynağını bulamadı.
|
|
PEUGEOT 307 2.0 XT HDI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |